Kevät on VIHDOINKIN täällä!

Nyt voi kai sanoa, että kevät on saapunut. Kello 14 Kaisaniemessä on ollut 10,8 astetta. Yölläkään lämpötila ei laskenut alle nollan eli 1,4C taisi olla alhaisin lukema. Terminen kevät on siis tulossa. Kun aurinko paistaa, niin olo on muutenkin todella hyvä.

kevät

Kävin tuolla kävelemässä, eikä tuullut lainkaan. Niinpä jos ei olisi tätä yskää, niin aloittaisin tänään arki-iltojen ulkolenkit tai no aloitin itseasiassa jo kiirastorstaina, joten kai se oikea termi on: jatkaisin. Nyt kun olen puolikuntoinen, niin menen kuitenkin salille ja teen vähän lihaskuntoa ja sen päälle mahdollisesti jotain kevyttä juoksua.

krunikka6.JPGKatupölyä on mielestäni kuitenkin vähemmän tänä vuonna kuin monena muuna keväänä on ollut. En tiedä mistä se johtuu. Onko yksi syy se, kun lumet tulivat vasta tammikuun lopussa, niin hiekkaa ei ehditty kylvää niin paljon vai onko syynä se, että kun lunta oli niin pitkään, niin se sitoi sen lumen vai onko niitä ehditty nopeammin kerätä pois kuin aiemmin. En tosiaan tiedä syytä, mutta ulkona juokseminen on jotenkin helpompaa kuin monena aiempana vuonna on ollut. Jos on oikein sitä pölyä, niin se tukkii kurkkuni. Tulee sellaista limaa ja tuntuu, etten saa henkeä kunnolla.

Tänään on kaksi ensimmäistä kertaa. Ensinnäkin kevyttoppis eli kevättakki ensimmäistä kertaa tänä keväänä päällä. Sen lisäksi perjantaina ostamani Happy Socksit jalassa. Näistä keleistä kannattaa nyt nauttia niin kauan kuin niitä kestää.

Mainokset