New Balance ”kopioi” Breaking2:n

TossutOlin perjantaina cross-trainerilla toista kertaa, sillä oloni ei sallinut juoksemista. Siinä näkee sitten väkisinkin, mitkä kengät ihmisillä on jaloissaan. Bongasin jo heti mennessäni salille yhdellä naisella siellä ne XXL:ssä kahteen otteeseen alessa olleet adidas Boston Boost 6:t, joissa on valkoinen pohja. Erittäin hyvännäköiset. Cross-trainerilla bongasin yhdellä naisella mustavalkoiset Nike Zoom Elite 9:t. Aloin miettiä, mikä on syy valita se väritys. Onko se saatavuus, kun väreissä ei välttämättä ole valittavana. Käytän tässä yhteydessä nyt yhden Inter Sportin myyjän sanoja: Mennään yhdellä. Toisena vaihtoehtona ajattelin sitä, että olisiko kenkä ollut alennuksessa. Kolmantena listalla tuli sitten se mahdollisuus, että henkilö oikeasti pitää siitä värityksestä.

Sitten sain muuta ajateltavaa. Hieman itsestäni vasemmalle etuviistoon olevalla juoksumatolla oli nainen, jolla oli hyvin pitkälti samankaltainen väritys kengissään kuin minun Pegasuksissani eli Breaking2. Ajatteli mitä ihmettä. Yritin katsoa mitkä ne ovat ja havaitsin sivuissa kirjaimen N eli New Balancethan ne olivat. Kun hän käveli pois ja näin kengän sivuprofiilin, en voinut välttyä ajatukselta: NB otti mallia väritykseensä Nikelta.

Tänään sitten päätin ottaa selvää, mitkä nuo kengät ovat ja paljastui, että New Balancen uudesta 1080v8:sta on tosiaan naisten väritys, joka on aika samankaltainen kuin Pegasus 34:n väritys. Ei toki ihan, mutta paljon samoja vaikutteita niissä on ja nekin ovat hyvännäköiset kengät. Pidän niistä. En ollut ikinä sellaisia missään kaupassa nähnyt, mikä voi johtua siitäkin, etten kierrä naisten hyllyjä. Nyt kun katsoin niin New Balancen verkkokaupan lisäksi niitä on ainakin Stadiumilla, tosin siellä hinta on aika suolainen 199€, jos vertaa vaikkapa siihen, että toisessa, ei-ihan niin kivassa värityksessä sama kenkämalli on XXL:ssä hinnoiteltu 159 euroon.

Katsokaapa itse ylläoleva kuvaa, eivätkö olekin selkeästi vähintäänkin veljekset nuo kaksi paria?

Mainokset