Juoksijan Hullut Päivät

deerupt04.JPGKävin Hulluilla Päivillä ja vedin vesiperän. Siellä ei oikeastaan ollut mitään juoksijaa säväyttävää. Kenkätarjoukset olivat jotain perusmalleja, jotka ovat lähinnä kävelyyn, eikä kuteissa tai sukissakaan ollut mitään ihmeellistä. En ostanut mitään.

alepeg.jpgJotain kuitenkin siellä oli. Ensinnäkin Nike Pegasus 34 Breaking2 -värityksessä oli poistoissa. Niissä luki -40% ja nyt lisäalennus 20% vielä siitä hinnasta. Niitä kenkiä oli tasan kaksi paria jäljellä. 42 ja 44,5. Hinta taulukon mukaan 61,60€, mikä on todella, todella edullinen kun vertaa 132 euron hintalappuun. Jos olet herra 42 tai herra 44,5, kipaiseva Aleksanterinkadulle pian. Tuo on nimittäin erinomainen kenkä. Minun viime vuonna juoksemistani kengistä paras yleiskenkä ja positiivinen yllätys.

deerupt8.jpgSen lisäksi kokeilin uutta adidas Originals Deeruptia (lifestyle-, ei juoksukenkä), minkä hinta on 119 euroa. Se on siis uutuus, eikä missään alennuksessa. Täytyy sanoa, että se voisi olla melkoisen hyvä hellekelin kenkä. Ne ovat taipuisat vähän joka suuntaan, mutta varmaankin hyvin hengittävät. Jos lähtee lomalle jonnekin Kreikkaan tai Espanjaan, niin sellaiseen toi on hyvä. Luulen, että niitä voi ehkä jopa käyttää ilman sukkia, jos menee beachille. Tässä postauksessa näkyvä väritys on paras, oikeastaan ainoa, mikä on oikeasti jees. Muut ovat liian tavanomaisia, eivätkä tuo esille kesää, eikä tuota verkkomaisuutta. Tuo on perhanan hyvännäköinen. En kuitenkaan tarvitse hellekenkiä, kun minulla sellaiset ovat, mutta jos tuo kenkä päätyy alennusmyyntiin, niin isken kiinni millisekunnissa kuin sika limppuun.

Mainokset