En saa henkeä

baltsu52.JPGNyt on ensimmäistä kertaa vakava huolestuminen tämän terveydentilan suhteen. Tämä on nyt 19. tai 20. päivä, jolloin minulla on yskää, eikä se lähde pois. Siinä missä ennen oli sellaista löysää limaa, jota lähti yskimällä, niin tuntuu olevan jonkinlainen limapatja tuolla rintakehän korkeudella, joka ei irtoa ja on sellainen tunne, etten saa henkeä.

Viime viikolla kevyttä juoksua 15km, tällä viikolla vain 6km. Eilen fillaroin vesijuoksemaan ja kun tuli ylämäki, niin tuntui selkeästi, että läähätän ylämäessä, kun en saa happea sisään tarpeeksi. Kuitenkin kun vesijuoksin kevyesti, niin ranteesta n. 15 sekunnin testillä mittasin sykkeeksi n. 75 eli mitään ongelmaa pumpussa ei ole. Samaten kuumetta ei ole ollut missään vaiheessa. Se heikko olo ja se, ettei henki kulje, johtuu puhtaasti tuosta perkeleen keuhkohommasta. Kuten aiemmin jo totesin niin tämä on kaikkien aikojen keuhkotauti, minkä olen saanut. Tänä vuonna on katupölyäkin mielestäni vähemmän kuin aiempina vuosina, joten nyt olisi mukava treenata vaikka ulkona, mutta hemmetti kun ei pääse juoksemaan.

Olin niin hyvin harjoitellut koko talven, että aikomus oli avata kilpailukausi ensi viikolla vitosella tai kympillä ja juosta sen jälkeen Helsinki10, josta lähtisi sitten hyvä vire kohti HHM:ää. Ensi viikolla oli tarkoitus myöskin lisätä määriä ja tehoja. No perhana vieköön, nyt en tiedä edes, koska voin juosta seuraavan kerran. Harmittaa isosti.

Mainokset