Mainioita tossudiilejä Stadiumissa!

stadium

Moni juoksija ei tiedä, kuinka hyvä juoksijan kauppa Stadium on. Monesti kun juttelen juoksijoiden kanssa, niin saan kuulla Stadiumin olevan ”rättikauppa”. Se käsitys on kuitenkin väärä tai vanhentunut. Stadium on mukana vahvasti Midnight Runissa ja niillä on siellä myymälöissä sekä nettikaupassa loistava juoksutossuvalikoima. Herää jopa kysymys: onko se jopa liian hyvä valikoima. Kun kävin kokeilemassa Nike Pegasus 35:sta sain kuulla yhdeltä myyjältä, että valikoima on niin paljon parantunut viime vuodesta ja uusia malleja tullut runsaasti, ettei kaikki tahdo mahtua edes hyllyyn. Se on tietysti kuluttajan etu, mutta nyt kun katsoo tarjouksia, niin herää kysymys: ottivatko he liikaa malleja myyntiin ja joutuvat nyt tekemään sitten sellaisen päätöksen, että liian suurta mallistoa on myytävä suurilla alennuksilla pois. Tämä on toki juoksijan etu, joten iskekää kiinni. Seuraavassa omat tärppini juoksukenkien osalta tämän hetken Stadiumin alesta.

Nike Air Zoom Pegasus 34, 69,90€

pegasus344Uusi Pegasus 35 on ulkona, joten on luonnollista, että viime vuoden malli 34 on alennuksessa, mutta tämä hinta on nyt mielestäni jopa poikkeuksellisen hyvä, kun ottaa huomioon, että se on ollut aiemmin 132 eurolla yleisesti liikkeissä. Pegasus 34 oli omalla listallani viime vuoden paras juoksukenkä ja olen omalla parillani juossut nyt tarkalleen 899km. Eilen juoksin mm. 31,26km pitkiksen ja kengät ovat yhä hyvät. Siinä on siis tarjolla monipuolinen ja hyvä peruslenkkari halvalla, joka kestää kilometrejä ja sopii useimmille juoksijoille. Kaiken lisäksi värejä on tarjolla runsaasti. Nopealla vilkaisulla esim. miesten tossua oli Stadiumilla saatavilla netissä neljässä värityksessä.

Nike Zoom Fly, 89,90€

nikezoomflyEn ole nähnyt ikinä missään näin hyvää diiliä Zoom Flysta, joka sopii loistavasti kisakengäksi. Okei, Epic React, Odyssey React ja muut uutuudet ovat varmasti syöneet kiinnostusta Zoom Flyta kohtaan ja okei, kohta tulee Zoom Fly 2, jossa on React-välipohja, joka tulee olemaan todella kiinnostava juttu, mutta siitä huolimatta: tämä on erinomainen kenkä ja 165 euron sijaan hinta on nyt 89,90€. Se on loistava hinta heille, jotka pitävät tuon tyyppisestä juoksukengästä.

New Balance 890 v6 ja Fresh Foam Zante v4, 79,90€

nbzanteTässä on kaksi kevään uutuutta loistavaan hintaan. Zante on varmaan New Balancen myydyin malli Suomessa ja omaa vahvan kannattajajoukon. Lisäksi sitä ostetaan paljon sali-/ryhmäliikuntakäyttöön. 890 puolestaan on kiertojäykempi vaihtoehto heille, joille Zante on liian löysä. On muuten kerrassaan huikea väritys tuossa sinisessä Zantessa.

New Balance 1500 T2 Boa, 89,90€

nb1500Kevyesti tuettu 1500 on New Balancelta malli, joka on sopinut kisakengäksi monelle, joka kaipaa pronaatiotukea. Jopa huippujuoksija Jarkko Järvenpää juoksee puolikkaat ja maratonit niillä. Tämä Boa-kiinnityksellä oleva malli on mielenkiintoinen vaihtoehto ja sopii erityisen hyvin triathloniin.

Saucony Guide ISO, 89,90€

guideisoSauconyn Guide on mielestäni yksi parhaista ylipronaatioperuslenkkareista. Ne ovat mukavat 8mm dropin kengät, joissa on tilava varvastila. Ne ovat vähän samantyyliset kuin vaikkapa Nike Pegasukset siinä mielessä, että niillä voi juosta sekä kevyitä lenkkejä, että mennä tarvittaessa vauhdikkaammin. Vähän kallis Suomessa, mutta nyt hyvään hintaan.

Under Armour Hovr Sonic, 79,90€

uahovrsonicMielenkiintoinen kevään uutuus Under Armourin uudella HOVR-välipohjalla, jonka pitäisi haastaa adidaksen Boost. Ei välttämättä sovi juoksukäyttöön jokaiselle, mutta kyllä tämä on lifestyle-ulkonäöstään huolimatta ihan juoksukenkä. Vaihtoehtoisesti noin tyylikkäät kengät voi hankkia pelkkään kävelykäyttöön. Parhaassa tapauksessa tämä kenkämalli on sellainen, jolla voi juosta esim. kaupunkilomalla ja kävellä niillä samoilla kengillä siellä kaupungissa nähtävyyksiä katsellen.

Todella hyviä diilejä. Baltsu ei saa välistä mitään provikaa, vaikka kenkiä ostaisittekin, vaan nostin nämä diilit esille vain ja ainoastaan sen vuoksi, että nuo kengät ovat myynnissä nyt todella hyvään hintaan. Kaikki ovat hyviä kenkiä, kaikissa on hyvä diili, joten win-win situation.

 

Mainokset