Vaihtelevat kelit vaikeuttavat treeniä

dsc_3472-1376x774.jpgEilen oli aivan mahtava ilma. Ei nyt varsinaisesti kuuma, mutta lämmin. Kävin heittämässä 51km fillarilenkin Espooseen. Se oli juuri sellainen kesäilma, jolloin mielellään ajaa fillarilla ja se sitä tuntee olonsa tyytyväiseksi ja rentoutuu ajaessaan. Saunoin tuon päälle ja söin illallisen parvekkeella. Todella hieno fiilis.

Tänä aamuna oli puolestaan kylmä, tihkusadetta ja luvattiin ukkosia sekä voimakasta tuulta. Illalla olisi halua mennä radalle, mutta fiilikset kelin suhteen ovat epäileväiset. Mitä jos on oikein skeida ilma. Toki muistan Janin sanoneen Eltsussa, että jos on oikein ankea sää, niin silloin tietää, muiden olevan kotona, eikä harjoittelemassa, mutta itse pitäisin kyllä itse siitä, että olisi hyvät harjoitusolosuhteet ja kaikki voisivat tehdä hyviä suorituksia, eivätkä vain he, jotka ovat kaikista valmiimpia kiusaamaan itseään.

En ole muuten aikoihin tehnyt punttitreeniä, joten olisi tarkoitus tehdä ensin salilla hommia ja lähteä vasta sitten radalle. Toivon, että sitten kun lähden, ei sataisi, eikä tuulisi kovaa. Viileäähän se tänään on, mutta sille ei mahda mitään. Oispa aina kesällä kesä. Ei tarttisi olla edes Välimeren hellettä, mutta kesäkeli saisi olla aina kesällä, ettei tarttisi lottopallosta arvuutella, mikä se ilma kulloinkin sattuu sitten olemaan.

Meteorologit, antakaa kesä takaisin kiitos.

Mainokset