Fashion Friday: naisten adidas Falcon

Falcon_ShoesNäin joku aika sitten iltapäivälehden tennarikuvissa Kylie Jennerin jalassa sellaiset adidakset, joita en ollut ikinä ennen nähnyt. Ei ollut mitään havaintoa, mikä tuo kenkämalli oli, joten olin pakotettu aloittamaan vimmatun googlettamisen. Sen seurauksena tuo tossumalli selvisi ja se oli nimeltään adidas Falcon. Kyseessä on uusi kesäkuussa julkaistu lifestylekenkämalli, joka on saanut vaikutteita 90-luvun tyylistä. Pidin niiden kenkien ulkonäöstä ja erityisesti siitä, että ne ovat aika edulliset. Niitä myydään Suomessa yleisesti 109,95 euron hintaan, mikä ei ole paljon. Täytyy toki todeta, ettei niissä ole Boostia, mikä selittää hintaa, mutta ei kaikissa muissakaan adidaksissa Boostia ole ja osa niistä on silti mukavat jalassa.

_falconTässä näkyvä ilmeisesti lanseerausväri (koska nyt jo melkein joka paikasta loppu tai hajakokoja jäljellä) on mielestäni hyvällä tavalla kirjava. Siinä on lähes joka väriä käytetty, mutta se on silti jollain tavalla tyylikäs ja erityisesti 90-lukuhenkinen. Tällä viikolla julkistettiin paljon uusia värejä ja se, että Kylie Jenneristä tuli tuon koko Falcon-kenkämallin mainoskasvo. Eli hänen kuvillaan niitä kenkiä nyt myydään kaupoissa ympäri maailman. Se ei ole huono asia. Samalla tavalla kuin pojat seuraavat jotain Cristiano Ronaldoa tai Lionel Messiä, niin tytöt ja nuoret naiset seuraavat Kylie Jennerin kaltaisia kuuluisuuksia. Jenner pääsi jopa viime viikolla ilmestyneen Forbes-lehden kanteen kuvallaan ja tekstillä: $900 million cosmetic queen Kylie Jenner – at 21, she’s set to be the youngest-ever self-made billionaire. Welcome to the era of extreme fame leverage.

DSC_7087-774x1376Jutussa kerrotaan, että hän lanseerasi 2 vuotta sitten kosmetiikkayrityksen, jonka hän omistaa itse sataprosenttisesti. Se myi aluksi vain 29 dollaria maksavaa huulisettiä, jossa oli huulipuna ja huulirajain (en tajua mitään kosmetiikasta, joten en tiedä käänsinkö sanan oikein). Sen jälkeen on tullut pari muutakin tuotetta, mutta pääasiassa hän myy sillä, miltä huulet näyttävät ja liikevaihtoa on kertynyt jo 630 miljoonalla dollarilla. Siihen kun lisätään hänen tulonsa tositv:stä ja mainossopimuksista, niin hänen omaisuutensa arvo on ylittämässä miljardin rajan. Tähän mennessä nuorin itse rahansa tienannut dollarimiljardööri oli Facebookin perustaja Mark Zuckerberg, josta tuli miljardööri 23-vuotiaana. Kylie Jenner laittaa paremmaksi kuuluisuudella ja kosmetiikalla. Jenner sanookin lehdessä, että sosiaalinen media on mahtava alusta. Minulla on niin helppoa saavuttaa fanini ja asiakkaani. Kylie Jenner siis myy ja adidakselta olikin todella hyvä veto tehdä hänestä Falcon-tossujen keulakuva. Kun ottaa huomioon tuon kengän ulkonäkö ja hinta, niin niistä voi tulla todella suositut.

Falcon_Shoes2Tällä viikolla tosiaan tuli useita uusia värityksiä. Osa on aika simppeleitä kuten valkoinen ja musta heille, jotka eivät halua toitottaa kaikille KATSO TOSSUJANI, mutta sitten toisaalta myös sellaisia kenkiä, missä on käytetty hyvin monia värejä kuten siinä lanseerausvärityksessäkin. Minusta niistä yksikään ei ole yhtä hyvännäköinen kuin se alkuperäinen oli. Sen sijaan valitsinkin tähän kuvitukseksi nyt pinkki-mustan värityksen Falconit. Minusta se kenkä on todella hyvännäköinen ja sopii monille naisille. Ne menevät hyvin sekä farkkujen että mustien sporttisten housujen kanssa. Jotkut verkkarihenkiset housut Jennerilläkin oli uusissa mainoskuvissa juuri noiden pinkki-mustien tossujen kanssa.

Tuo kenkämalli oli kyllä hyvä lanseeraus adidakselta. Uskon, että niitä myydään paljon. Hankkisin itsekin sellaiset, jos en olisi mies tai jos minulla olisi tytär tai tyttöystävä.

Mainokset