Viikon diilit: XXL-yötarjoukset

Yleensä en innostu XXL:n yötarjouksista. Joskus en niitä edes havaitse ja jos havaitsen, niin niissä ei välttämättä ole mitään järisyttävää. Nyt on toisin. Tiistai-illasta klo 21 keskiviikkoaamuun klo 10 saakka heillä on tarjouksena netissä kaikki kengät 3 paria 2 hinnalla. Tuo on aika merkittävä tarjous, kun ottaa huomioon, että osa kengistä on jo nyt markkinahintaa halvemmalla. Otan nyt muutaman esimerkin. Muistakaa, että voitte mixata ja matchata ja tilata vaikka yhden parin jokaista, mutta siinä tapauksessa halvin on kaupan päälle. Toisaalta jos on vaikka vaimo ja teini-ikäinen lapsi, jolla on jo aikuisen jalka, niin nyt saisi edullisesti koko porukalle uudet kengät. Tässä kolme ehdotustani:

legend.png

  • Nike Legend React
    Legend React on tuolla välipohjalla olevan malliston halvin kenkä. Se maksaa useimmissa kaupoissa hieman päälle satasen. 109€ on hyvin tyypillinen kenkä eli hyvin peruslenkkari. Nyt kuitenkin se on XXL:n viikkotarjouksessa 79,90€ ja kun nyt yöllä saa kolme paria kahden hinnalla, niin se on reilut 53 euroa pari, jos niitä tilaa kolmet. Se on jo silloin alle puoleen hintaan. Mistä saat React-välipohjan uudet kengät reilulla viidelläkympillä. Ne kannattaa ostaa jo vaikka ruohonleikkuukäyttöön.

beacon

  • New Balance Beacon
    Yksi mielenkiintoisimmista kevyistä kengistä. Niiden listahinta XXL:ssä 99,90€ on jo selvästi yleistä hintatasoa halvempi ja nyt jos ajatellaan, että kolme saa kahden hinnalla niin kolme paria Beaconeita olisi alle 67 euroa per pari. Siinä saa jo kaveriporukka hyvään hintaan tossut, jos aamulla haluaa aikaisin painaa aamulenkille salin juoksumatolle.

clifton

  • Hoka One One Clifton 5
    Uudet Cliftonit 124€ ei ole paha, mutta jos niitä tilaa kolmet, niin vajaa 83€ on vielä vähemmän paha. Silloin se kannattaa jo tilata vaikkapa naapureiden kanssa kimppatilaus ja sitten syksyn lenkeille uudet tossut kehiin. Niille sateettomille ilmoille kuten tällä viikolla keskiviikon perjantaihin on.

Todellakin hyviä diilejä, jotka nopeimmat hyödyntävät.

 

Mainokset