Viikon diilit: XXL ja Stadium -25%

XXL ja Stadium lähettivät kumpikin eilisiltana meiliä siitä, että nyt on todella edulliset ”jäsenhinnat”. Poimin sieltä muutamia hyviä diilejä.

xxl.JPG

XXL:ssä tuo menee niin, että alennuksen saadakseen pitää olla uutiskirjeen tilaaja. Eli kun on tilannut uutiskirjeen, joka tulee sähköpostiin, saa sen alennuksen sekä verkkokaupassa että kassalla. Sitä ei tarvitse tilata kuin kerran ja sen jälkeen lähettävät aina infoa meilillä. Alennuksen saadakseen kännykästä voi näyttää sen viestin kassalla. Se toimii kätevästi.

Kaikki tuotteet -25%, mutta pyrin tässä löytämään sellaisia diilejä, mitä muualla ei ehkä ole ollut tai jotka muuten vain tuntuvat todella edullisilta.

speedgoat2.jpgHOKA SPEEDGOAT 2
Maastojuoksukengät ovat hyvät syksyksi ja talveksi. Speedgoat 2 on yksi sellaisista tossumalleista, joista useat juoksijat ovat pitäneet. XXL:n hinta 119 euroa, nyt alennuksen jälkeen 89,25€. Vertailun vuoksi Inter Sportin nettisivuilla Speedgoat 2 on tarjouksessa 129 euroa ja Varuste.net myy samaa kenkää 139,90€ hinnalla.

DSC_3280-1376x774

HOKA CLIFTON 5
XXL:n hinta 124 euroa, josta alennus pois ja hinnaksi jää 93 euroa. Tämä ei nyt varsinaisesti niin ihmeellistä ole, vaikka monessa paikassa hintalappuhinta on sellaiset 130-140 euroa, koska esim. Vantaan maratonin expossa Cliftoneita sai 80 eurolla. Pointti onkin tässä tapauksessa tämä väritys. Kaupoissa Cliftonit ovat yleensä aina ankean mustia. XXL:n nettisivut ovat nyt ensimmäinen paikka, missä näen myynnissä Cliftonin parasta väriä.

beaconNEW BALANCE BEACON
Kuten olen aiemminkin maininnut, niin tässä on kevyt, mielenkiintoinen tossumalli, joka on XXL:ssä mielenkiintoisesti hinnoilteltu. 99,90€ on selvästi halvempi kuin missään muualla ja nyt kun siitä saa alennuksen pois, niin 74,93€ jää maksettavaksi. Se on todella hyvä diili. Miehille musta, naisille vaaleasininen.

Tarjoukset voimassa torstai-iltaan saakka.

stadiumjäsen

Stadiumin jäsenpäivä tarkoittaa sitä, että asiakas saa myöskin 25% alennuksen koko valikoimasta, myös tarjoushinnoista. Jäseneksi on helppo liittyä, eikä se vaadi sen minkään kanta-asiakaskortin tai vastaavan tilaamista. Itselläni ne tiedot löytyvät netin kautta luonnollisesti kirjautumalla sivustolle ja kaupan kassalla puolestaan löytävät tietoni kun näytän ajokorttiani.

freedomiso2.jpgSAUCONY FREEDOM ISO2 ja RIDE ISO
Kuten Juoksufoorumilla eräs kirjoittaja hyvin totesi, niin Sauconyt ovat yleensä Suomessa kalliita. Nyt kuitenkin muutamasta malleista (miesten, jostain syystä ei naisten) on joitain värityksiä alessa. Yksi esimerkki on Freedom ISO2 punaisena ja valkoisena ovh 179€, tarjoushinta 119€, alennuksen jälkeen 89,25€. Ride ISO puolestaan valkoisena ovh 159€, alennettu 99,99 euroon, josta 25% pois, jolloin maksettavaksi jää 74,99€. Molemmat hyviä neutraaleja kenkiä hyvään hintaan.

nikepegasusturbosinNIKE PEGASUS TURBO
Olen varmasti riittävästi tässä blogissa Turbosta puhunut, joten totean vain sen, että 197 euroa on aika paljon rahaa juoksukengistä ja alennuksen jälkeen jäljelle jäävä 147,75€ kuulostaa huomattavasti paremmalta. Miehille yksi väri, naisille peräti kolme. Tosin saatavana vain nettikaupasta, ei liikkeistä.

zoomflyyyNIKE ZOOM FLY FLYKNIT
Tätä on Stadiumissa vain naisille. Kyseessä on siis uusi, viime kuussa esitelty malli Zoom Flyista, jossa on nyt React-välipohja, koko matkan hiilikuitulevy jne. Selvästi parempi kuin alkuperäinen Zoom Fly, varmasti monelle hyvä kisakengäksikin. Valitettavasti tosiaan tätä ei nyt siellä Stadiumin sivuilla ole kuin naisille ja heille sitä on peräti kahdessa värityksessä. Hinta 174€, alen jälkeen 130,50 euroa, mikä ei minusta ole hassumpi diili.

Stadiumin tarjoukset voimassa sunnuntaihin asti, mutta eihän kaikkea välttämättä varastossa riitä siihen asti. Nopeus on aina valttia tossukaupoillakin.

Mainokset