Fashion Friday: Autonäyttelyn unelmat

dsc_8426-1376x774.jpgSain Suomen Messuilta ns. bloggaajapassin, mikä tarkoittaa sitä, että minulla on pääsy kolmen päivän ajan Auto 2018 -näyttelyyn ja käytössäni on mahdollisuus työskennellä lehdistökeskuksessa. Otin luonnollisesti perjantain muista hommista vapaaksi ja päätin hyödyntää tämän mahdollisuuden. Ajatuksenani on se, että tutustun mahdollisimman laajasti tämän hetken autotarjontaan siitä näkökulmasta, millaisia tarpeita juoksijoilla on autolleen. Eli katson, mitkä ovat ne tämän hetkiset trendit tai teemat ja rajaisin sitten sitä tarjontaa sen suhteen, mikä sopii parhaiten aktiiviseen juoksijan lifestyleen.

DSC_8420-1376x774Olen jo käynyt keskusteluita osastoilla myyjien ja maahantuojien kanssa ja tutustunut useisiin automalleihin. En kuitenkaan aio koeajaa yhtä ainoaa autoa Messukeskuksessa. Minusta se on ihan väärä ympäristö sille toiminnalle. Jokaisella ajokerralla täytyy olla joku syy ja tarina, joten niitä tulee sitten ajan kanssa tarvittaessa. Sitä ennen minulta tulee nyt viikonloppuna näkemys siitä, millainen auto soveltuu parhaiten juoksijan käyttöön ja miksi, mutta aloitetaan tämä viikonvaihde nyt vähän kevyemmin eli autonäyttelyn näyttävimmillä ajoneuvoilla, joiden voi sanoa olevan ehkä unelmia, ehkä joidenkin mielestä jopa turhuutta.

dsc_8427-1376x774.jpgKatsoin eilen illalla Arman Alizadin -ohjelmaa, jossa hän oli tutustumassa nuorten rikkaiden lifestyleen ja siellä oli sellaisia tyyppejä, joilla oli paljon kalliita autoja ja he sanoivat sitä, että on kiva nauttia, jos on saanut jotain aikaiseksi. Näin se pitkälti varmaan onkin ja on mukavaa, että Suomessakin nykyään ihmisillä on uskallusta ostaa ja panostaa laadukkaisiin tuotteisiin. Tosin itse olen iän myötä vähän muuttunut. En enää ostaisi tuollaista urheiluautoa Suomeen. Jos tienaisin sen verran paljon, ettei hinnalla olisi mitään merkitystä, hankkisin asunnon ulkomailta ja ajaisin siellä tuollaisella autolla. En täällä. Tiet ja ilmasto ovat sen verran huonoja, eikä ratojakaan ole oikein missään lähistöllä, joten kyllä se fiilis on vähän sellainen, ettei Suomi ole ehkä paras mahdollinen paikka niitä autoja varten, mutta kuten sanottua, niin hienoa, että joku niitä ostaa. Upeita laitteita ne ovat.

dsc_8441-1376x774.jpgMinusta tämä off-season on hyvä ajankohta laajentaa blogin sisältöä. Tällä tavalla se tapahtuu kätevästi, kun Suomen Messut antaa minulle mahdollisuuden ja minä uhraan aikaani pari päivää. Automaahantuojat ja myyjät uhraavat kanssa hieman aikaansa. Lopputulos on se, että kun kaikki panostavat vähän niin saadaan sisältöä ja loppupeleissä kenties muutama juoksija ostaa uuden auton. Ei välttämättä mitään urheiluautoa, mutta jotain muuta, mitä myöhemmin täällä blogissani esittelen.

Mainokset