Isänpäivänä autonäyttelyyn?

dsc_8487-1376x774.jpgHuomenna on isänpäivä ja silloin juoksija voi mennä vaikkapa perheensä kanssa katsomaan Hartwall Areenalle Suomi-Ruotsi -ottelua tai vaihtoehtoisesti hän voi mennä esimerkiksi  autonäyttelyyn. Suosittelen autonäyttelyä. Olen ollut itse kahtena päivänä Auto 2018 -näyttelyssä ja voin sanoa, että se on kaikkien aikojen paras autonäyttely, mitä Suomessa on järjestetty.

dsc_8540-1376x774.jpgEi siellä kaikki automallit ole esillä, mutta se autojen lukumäärä, mitä esillä on, antaa todella hyvän kuvan siitä, mitä automarkkinat tänä päivänä ovat. On pikkuautoja, ns. Golf-luokan perheautoja, isompia henkilöautoja, joka kokoisia katumaastureita ja jopa urheiluautoja sekä muita loistoautoja. Sen lisäksi siellä on esillä muutamia konseptiautoja.

dsc_8525-1376x774.jpgTänä vuonna messuille on järjestetty halukkaille mahdollisuus koeajaa autoja ja niiden koeajattavien automallien lukumäärä on huikea. Peräti n. 200 automallia 29 merkiltä on koeajettavissa. Vaikken itse käynyt koeajamassa yhtään autoa, vaan sovin myyjien ja maahantuojien kanssa, että ajan autoja myöhemmin, niin tuo mahdollisuus ottaa mielenkiintoinen auto alle sieltä Messukeskuksesta ja käydä kokeilemassa, onko se auto oikeasti sellainen, mitä seuraavaksi autoksi voisi harkita, on todella hyvä asia. Se on sekä myyjien ja ostajien kannalta hyvä juttu. Saadaan lisätarjontaa messuille, mikä saa ihmiset tulemaan internetaikakautena paikan päälle ja asiakas saa halutessaan heti tuntumaa siitä autosta silloin, kun innostus on päällä.

dsc_8450-1376x774.jpgMessut ovat siis huomennakin auki klo 10-18. Messukeskukseen pääsee luonnollisestikin autolla, mutta sen lisäksi julkisilla kulkeminen on todella kätevää. Pasilan väliaikainen juna-asema on itseasiassa todella lähellä Messukeskusta ja sen lisäksi raitiovaunu numero 9 kulkee oven eteen. Mikäli et vielä ole messuilla käynyt, niin suosittelen menemään. Näitä messuja ei nimittäin ilmeisesti järjestetä kuin joka toinen vuosi ja tämän vuoden messut ovat oikeasti hyvät. Kaikki muut merkit ovat esillä paitsi Volvo ja Tesla, ja mielenkiintoisia uutuuksia on paljon. Lipputyypeistä voisin mainita perhelipun 2 aikuista ja 2 lasta, mikä maksaa 40 euroa.

DSC_8538-1376x774Postailen lähipäivinä omia kokemuksia juoksijan näkökulmasta esillä olleista automalleista ja otan kantaa siihen, miksi Ford Focus on vuoden auto 2019 Suomessa.

Mainokset