Parhaat Black Friday -tarjoukset juoksuun

Tänään on Black Friday, vuoden vilkkaimpia ostospäiviä. Millaisia juoksukenkätarjouksia sitten on saatavilla? Entäpä muuta juoksuun? Tässä nopea katsaus.

Inter Sport perjantaista sunnuntaihin -20% kaikista tuotteista (koskee myös tarjoustuotteita)

new_balance.jpg

Jokaisella kauppiaalla on tietysti eri valikoima ja vähän eri hinnatkin, joten niihin en tähän mene, vaan jokainen voi käydä katsomassa oman seutunsa myymälässä, mutta verkkokaupassa on muutamia tärppejä, joista voisin mainita. Ylivuotiset Nike Air Zoom Pegasus 34 ja Nike Zoom Elite 9 hintaan 69,90€ sekä New Balance FreshFoam Zante v4 79,90€. Noista kun saa 20 pinnaa alennusta, hinnat ovat todella kivan edulliset (55,92€ ja 63,92€). Zoom Elite 9 ja Pegasus 34 ovat molemmat 1000km kestotestikenkiäni, joten tsekkaa kokemukset osiosta kestotestit.

Verkkokaupan osoite http://www.intersport.fi

XXL -40% kaikista Nike-tuotteet perjantaista sunnuntaihin.

xxlnike

Kaupoissa on ollut aika hyvin syksyn mittaan Vomero 13 ja Pegasus 35 -tossuja, mutta nettikaupassa niitä ei ole. Riippuu siis liikkeestä, onko niitä jäljellä vai eikö. Toisaalta edullisempia tossuja Winflo 5 ja Legend React saisi nyt 60 eurolla, koska 99,90€ hinnasta saa nyt tuon alennuksen. Kenties vaikkapa lahjaksi. Muutenkin XXL tarjoaa hyvän mahdollisuuden ostaa joululahjoja, koska tuotteilla on 100 päivän palautus- ja vaihto-oikeus ja tuo alennus koskee tosiaan myös vaatteita ja muita Nike-tuotteita. Siellä on tosiaan paljon treenivaatteita tarjolla ja jopa jalkapallon fanipaitoja (mm. Man City, Chelsea, Tottenham, Barcelona, Atlético, Inter ja Leipzig).

Verkkokaupan osoite http://www.xxl.fi

Stadium -25% kaikista normaalihintaisista tuotteista sunnuntaihin saakka

zoom-fly-flyknit-mens-running-shoe-DDRrjbMitään ihan tajuttoman halpoja diilejä ei löydä, kun alennus on vain normaalin hintaisista, mutta nettisivuilla on kyllä todella laaja valikoima hienoja juoksukenkiä, joita niin monista paikoista ei saa. Hyvänä esimerkkinä kuvassa oleva Zoom Fly Flyknit, jonka hinta on 174 euroa eli alennuksen jälkeen 130,50€. Esittelyni kenkämallista tossutorstaissa.

Verkkokaupan osoite http://www.stadium.fi

Scandinavian Outdoor -20% kaikki asut ja jalkineet verkkokaupassa pe-su, myymälöissä pe-la

hokatorrentPolkujuoksukenkiä runsaasti mm. Hokalta, La Sportivalta ja Salomonilta. Esimerkiksi uudet Hoka Torrentit saisi tuolta edullisemmin. 119 eurosta 20 prossaa pois jättää hinnaksi 95,20€. Esittelyni kenkämallista tossutorstaissa.

Verkkokaupan osoite http://www.scandinavianoutdoor.fi

Zalando Black Friday -alennukset jopa -70%

roadhawk33Paljon muotia, treeni- ja juoksukamoja sekä jopa juoksukenkiä. Valikoima on niin älyttömän laaja ja jokaisesta ei ole saatavilla kaikkia kokoja, joten eiköhän ole parasta, että juoksija käy itse surffaamassa sivustolla omien mieltymystensä mukaan. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon aikanaan tossutorstaissakin esittelemäni Asics Roadhawk FF2, joka maksaa 40% alennuksen jälkeen 74,95€ (Zalandon normaalihinta 124,95€).

Verkkokaupan osoite http://www.zalando.fi

Midnight Run Helsinki sunnuntaihin saakka 2 juoksijaa 50 eurolla

dsc_4917-1376x774.jpg

Yhden tapahtumankin voisin mainita. Midnight Runiin voi ilmoittautua edullisesti toimimalla seuraavasti. Valitsee sivuston ilmoittautumisosiossa ensinnäkin kohdan ilmoita joukkue (2 osallistujaa) ja syöttää koodin BLACKHEL. Tuolloin hinnaksi tulee 50 euroa eli 25€/juoksija (norm. 42€/juoksija). Raporttini tämän vuoden tapahtumasta kisamaanantaissa.

Tapahtuman verkkosivut http://www.midnightrun.fi

DSC_8746-1376x774Toki muuallakin on varmasti hyviä Black Friday -tarjouksia, joten jos käy vaikkapa paikallisessa ostos- tai kauppakeskuksessa, niin sinne voi lähteä nyt oikeasti ostosmielellä kuten oheinen Kluuvin kauppakeskuksen lattian tarra mukavasti kannustaa.