Black Weekend, parhaat fillaritarjoukset

Joku sveitsiläinen turisti oli ihmetellyt lehden mukaan, että täällä tarjoukset eivät ole ainoastaan perjantaina, vaan tyyliin torstaista sunnuntaihin. Tuo on kyllä totta. Joillain kaupoilla on nykyään tarjouksia jopa koko viikon, mutta ainakin perjantaista sunnuntaihin on tavanomaista. Niinpä jatketaan tälläkin kanavalla tarjouksien esittelyä. Tänään vuorossa on polkupyörät. En ota nyt maantiepyöriä tai crossareita esille, vaan sellaisia polkupyöriä, joilla voi kulkea työmatkoja tai käyttää muuten vain kaupungissa. Kunnat ja valtio satsaavat nimittäin paljon pyöräilyväyliin ja fillaroinnilla on merkitystä kaupunkien ilmanlaadun, kansanterveyden ja ilmastonmuutoksen torjunnan saralla, joten tässä kolme tarjousta tuosta lähtökohdasta ajateltuna.

Jopo 1v, 24″ 199€ Baiks

jopoBaiksilla on perinteinen Jopo tuunattuna hieman uuteen uskoon. Ensinnäkin jonkinlainen erikoinen camo-väritys ja toisaalta tuo pyörä on ilman tarakkaa. Joo, en ole koskaan pitänyt Joposta. Minusta se on ylihintainen ja sitä kautta ei kilpailukykyinen, eikä sen ajettavuus ole hyvä. Tämänkin ”erikoismallin” listahinta on heillä 499€. Sellaista hintaa ei kukaan maksa selvinpäin, mutta jos hinta on tämä 199€, niin se muuttaa kuvion totaalisesti. Jopon voi hankkia henkilö, joka satunnaisesti pyöräilee lyhyttä matkaa kotinsa lähistöllä tai vaikkapa mökille, jossa tiet ovat mahdollisesti huonot. Jos minulla olisi enemmän tilaa eli oma varasto kuten vaikkapa, jos asuisin jossain rivarissa, niin ostaisin tuon Jopon jonkinlaiseksi kaverifillariksi. Jos joku tuttu tai mielikuvitustyttöystävä tulisi kylään, niin olisi hänellekin pyörä. Hinta on loistava ja minusta se fillari näyttää paremmalta ilman tarakkaa. Väritys on erikoinen, muttei välttämättä huonolla tavalla.

http://www.baiks.fi

Crescent Yokto 24v -hybridipyörä 449€ Velo & Oxygen

Yokto-24-v-hybridipyora-(2018)Hybridi on erittäin kätevä kaupunkipyörä. Sillä voi ajaa työmatkat, jonkinlaisia lenkkejäkin ja myös kaikenlainen kaupunkipyöräily onnistuu hyvin. Niissä pyörissä on valmiina kohdat, joihin lokasuojat voi kiinnittää, joten ei kuraannukaan, vaan hybridillä voi oikeasti ajaa missä vaatteissa vain – vaikkapa puku päällä. Kysymys onkin sitten lähinnä siitä minkälaisen pyörän ostaa ja silloin tulee monesti mieleen, että täytyy tasapainoilla sen suhteen, että pyörä ei olisi ihan huono, mutta toisaalta ei liian kallis mahdolliset pyörävarkaudet huomioon ottaen. Niinpä päätin ottaa tähän sellaisen keskihintaisen hybridin, jonka ostaminen ei ole vielä mikään suuri hankinta. Tämä Crescent on ovh-hinnaltaa 599€ eli sen saa nyt 25% alennuksella. Tämä on toki kilpailtu luokka ja yksi varmasti suosituimmista pyöristä on Kona Dew, mutta tämä Cressu on todella tyylikäs mustana, joten siksi se valikoitui nyt listalle.

http://www.velo-oxygen.fi

Crescent Elis -sähköpyörä 1199€ Suomen Urheilupyörä

crescent-elis-shkpyr_origEi ollut todellakaan tarkoitus, että samalta merkiltä valikoituisi kaksi pyörää katsaukseen, mutta niin vain kävi. Sähköpyörät ovat tällä hetkellä kuuma trendi fillarimarkkinoilla. Jos työmatka on vähänkään pidempi, niin varsinkin aamulla töihin mennessä on luontevaa antaa sähkömoottorin vähän avittaa menoa. Ei pääse hiki puskemaan pintaan sillä tavalla, mitä lihasvoimalla polkiessa voisi tapahtua. Sähköpyörä on siis kätevä tapa liikkua ja se rohkaisee myös vähän huonompikuntoisempia pyöräilyn pariin. Arkkitehtiystäväni osti vuosi sitten keväällä tuollaisen Crescentin Go Exposta erikoistarjouksesta 2000 eurolla eli niin paljon sähköpyörien hinnat ovat laskeneet. Nyt sen fillarin listahinta on 1799€ eli tämä 600 euron alennus vastaa 33,3% hinnan laskua, mikä on aika hyvä tarjous. Saa laadukkaan pitkään kestävän modernin kulkupelin todella kilpailukykyiseen hintaan.

http://www.suomenurheilupyora.fi

Pyörien lisäksi myös monet varusteet ovat nyt alennuksessa, joten kannattaa surffata.

Mainokset