Stadiumin parhaat tossualennukset

stadiumAlennusmyynnit alkavat perinteisesti Tapaninpäivänä. Niinpä on syytä katsoa, toisiko afterpukki-meininki mitään todella järisyttäviä etuja juoksijoiden ulottuville. Katsoin nopeasti läpi XXL:n, Inter Sportin ja muut kaupat, mutta lopulta kävi niin, että Stadium oli se, joka osoittautui lupaavimmaksi. Ensinnäkin he lupasivat kaikkien aikojen alen olevan käynnissä ja tuotteita olevan jopa 70% alennuksella saatavilla. Sanan jopa käyttäminen tietysti vähän sarahtaa korvaan, mutta päätin silti lähteä rohkeasti ovesta sisään ja kas kummaa, Stadiumilla on oikeasti todella mielenkiintoisia diilejä.

Nike Pegasus Turbo, 109€/119€
nikepegasusturbosinKenkä, josta toiset pitävät ja josta toiset eivät pidä. Pääsääntöisesti nopeammat juoksijat diggaavat siitä, hitaammat pitävät sitä pettymyksenä. Joka tapauksessa hieno tuote, jonka ovh 197€ on korkea. Nyt paria väriä kivalla alennuksella.

Salming iSpike, 129€
ispikeIspossa keväällä palkittu vuoden mielenkiintoisin nastakenkä Salming iSpike on vain 260 grammainen 5mm dropilla varustettu tyylikäs nastalenkkari, jonka ovh-hinta 219 euroa on erittäin korkea, nyt mukavan edullisesti näille liukkaille keleille.

Saucony Ride ISO, myös Wide-versio, 89,99€
srideSaucony on Suomessa usein kallis, mutta nyt Stadiumissa moni malli erinomaiseen hintaan. Nostan esille heidän peruslenkkarinsa Riden erityisesti sen vuoksi, että nyt samaan hintaan saatavilla myös leveän lestin wide. Eli normilesti ja leveälesti, molemmat tuohon tarjoushintaan.

On Cloudflow, 99,99€
CLOUDFLOWErityisesti triathlonistien suosiossa oleva Cloudflow on erinomainen niin treeni- kuin kisakenkäkin – vaikkapa maratonille. On-tossuja harvoin edullisesti saa. 164€ listahinta ei ole halpa, mutta nyt mukavasti alle satkun.

New Balance 1500 T2 BOA, 79,99€
nb1500Suosittu 1500-kisakenkä nyt BOA-kiristyssysteemillä. Sopii erityisesti triathloniin – miksei myös muille, jotka tahtovat kiristää tossunsa kätevästi.

adidas Adizero Boston 7, 89,99€
boston7Loistava yleiskenkä treeniin, erityisesti nopeampaan treeniin sekä ennen kaikkea monella luotettava maratonin kisakenkä nyt aika passeliin hintaan.

Kaikkia näitä saatavilla sekä miesten että naisten värityksissä ja hei, on siellä paljon kaikenlaista muutakin. Kinvara 9, Adios 3, NB 890v6, 1400v6, Zante v4, Epic ja Odyssey React, Pegasus 35, Freedom ISO 2, Mach jne. Hengästyn jos kerron lisää. Menkää itse katsomaan osoitteeseen stadium.fi