Viikon Diilit: Sportamoren Kenkähuuma

Joissakin liikkeissä on vielä talven alennusmyyntejä, mutta niissä tuppaa olemaan niin, ettei kaikkia kokoja ole enää saatavilla. Niinpä on hyvä, jos uusista malleista saa alennuksen, niin on suurempi todennäköisyys, että löytyy kokoakin. Tähän sopii nyt Sportamoren Kenkähuuma, jossa saa maanantai-iltaan asti 30% alennuksen normaalihintaisista kengistä. Eli 18.2 klo 23.59 mennessä tilatuista kengistä tuo 30 prossaa hinnasta pois.

Sportamore on siinä mielessä haastava kauppa, että heillä on osa tuotteista selvästi kalliimpia kuin monissa muissa kaupoissa ja osa taas edullisempia. Osassa tuotteista merkinnät ovat väärin tai vähintäänkin sekavat, joten tarkkana kannattaa olla. Päätin tämän vuoksi käyttää lauantai-illastani joku kolmisen tuntia hakeakseni lukijoilleni muutamia tärppejä tuolta sivustolta. Kahlasin sivustolta yli 1400 nimikettä läpi ja tässä minusta 7 mainittavan arvoista diiliä.

Asics DS-Trainer 24, 129,90€ -30% = 90,93€
ds-trainer24Moni muistaa, että DS-Trainerit ovat Suomessa kalliita. Hinta jotain 179€. Sportamoressa uusi malli on 50 euroa halvempi ja kun siitä saa vielä 30 prossaa pois, niin hinta on puolet siitä, mitä ne ovat Suomessa vuosia maksaneet. Yksi asia, mikä DS-Trainereissa on muuttunut on se, että nyt värityksiä on saatavilla paljon erilaisia. Kuvassa näkyvä naisten malli on hyvännäköinen.

Nike Vomero 14, 154,90€ -30% = 108,43
vomero14.jpgUusi Vomero on kiinnostava uutuus, jota missään ei ole näkynyt vielä diilissä, joten siitä on maksettava se sataviisikymppiä – paitsi tietysti nyt. Minusta tämä on erittäin hyvä hinta V14:sta ja värejä on vaikka kuinka sekä miehille että naisille. Kuvassa miesten punainen väritys hiekan ruskealla pohjalla. Vomerosta voit lukea esittelyni.

Skechers GOrun Ride 7 NYC, 110,90€ -30% = 77,63€
skechersridenycTämä on viime syksyn suosikkikenkäni, jolla olen juossut syksyn ja talven asfalttilenkkini sisältäen mm. 10 pitkistä. Kenkä on erinomaisen hyvin vaimennettu, muttei hidas. Voit halutessasi lukea mallista lisää syksyllä kirjoittamani jutut tästä ja tästä. NYC-malli poikkeaa omista kengistäni sivulla näkyvällä NYC-tekstillä ja sillä, että pohjakumi on keltaista, eikä mustaa kuten minulla. Outoa on tosin se, ettei heillä ole tuosta värityksestä puolia numeroita lainkaan eli jos kenkäsi koko ei ole kokonumeroita (koot menevät suht samalla tavalla kuin Nikessa), niin sitten sinun pitää hankkia se sama väritys, mikä minulla on, mutta se on kalliimpi eli 128,90€ -30% = 90,23€. Erikoista on sekin, että naisten värejä lila ja musta on laitettu erikseen alennusmyyntiin ja ne maksavat 77,90€. Niistä ei saa sitten enää alennusta, mutta ovat kuitenkin edulliset. Tosin kummassakaan värityksessä ei ole kaikkia kokoja saatavilla. 470 kilsaa olen tosiaan itse juossut Ride 7:lla ja pidän kengistä todella paljon.

VAROITUS: KAIKKI EIVÄT OLE SITÄ, MITÄ OTSIKOSSA LUKEE!

gorunNämä kaksi kenkämallia eivät ole GOrun Ride 7, vaikka otsikossa lukeekin niin. Ne ovat GOrun Pure -nimiset kengät, jotka ovat oikeasti selvästi halvempaa mallia ja niissä on eri välipohjakin. Jostain syystä ovat merkanneet sivustolle väärin. Se, mikä tuossa on outoa on sekin, että naisten malli on parikymppiä halvempi.

Under Armour HOVR Sonic 2, 113,90€ -30% = 79,73€
hovrsonic2.jpgUusi Sonic 2 maksaa Suomessa Inter Sportilla 140 euroa, joten tuo Sportamoren hinta on jo siihen nähden edullinen ja tuosta kun saa vielä 30 pinnaa pois, niin voidaan puhua jo todella halvasta kengästä. Mielenkiintoinen, todella tyylikäs uutuus – varsinkin salille.

Nike Pegasus Turbo, 197,90€ -30% = 138,53€
pegturbo.jpgTaasko se Baltsu mainitsee sen turbon! Joo, tiedän, tuo kenkämalli esiintyy joka listauksessa ja tiedän, että jotkut rakastavat sitä kenkää ja jotkut inhoavat sitä. Totuus on se, että se maksaa niin paljon, että silloin kun se on saatavilla halvemmalla, on minusta ihan hyvä asiasta mainita. Kuvassa näkyvä naisten väritys on todella freesi. Vihreä pohja on jotenkin erityisen makea. Tuollaiset kun joku nainen laittaa jalkaan ja lähtee juoksumatolle, jokainen katsoo niitä kenkiä.

Nike Epic React Flyknit 2, 164,90€ -30% = 115,43€
Esittelin Epic Reactin uuden mallin reilu viikko sitten. Eli kyseessä on todella uusi malli, joten ei sitä taatusti ole vielä mistään saatavilla alennettuun hintaan – paitsi tietysti tällä Sportamoren tarjouksella. Tämä kenkä sopii niin juoksu- kuin lifestylekäyttöönkin.

adidas Adios 4, 159,90€ -30% = 111,93€
adioss.jpgEi tämä mikään superdiili ole Adioksesta ja kun tossu on muuttunut aika vähän, niin halvemmalla saisi edellismallin kenkää, mutta jos oikeasti haluaa kisakengäksi uudet Adiokset, niin tässä on diili siihen tarpeeseen.

Tässä nyt tuli esitettyä 7 eri vaihtoehtoa, mutta jos mikään näistä ei miellytä, niin kannattaa käydä siellä sivuilla katsomassa, sillä malleja on todella runsaasti ja kaikista normaalihintaisista lähtee siis se 30 prossaa pois ja toimitukset sekä palautukset ovat ilmaiset.

WWW.SPORTAMORE.fi