Fashion Friday: Nike Pegasus 35 Premium

pegasus35prm
Stadium.fi

Nikella on ainoastaan naisille suunnattu hieman parempi erikoisversio Pegasus 35:sta nimeltään Pegasus 35 Premium. Siinä on ilmeisesti vähän fiinimpi päällinen, metalliset nauhan päät ja kympin lisää hintaa. Muuten se on kuin mikä tahansa Pegasus. Otan asian esille kahdesta syystä. Toinen näistä on se tosiasia, että tässä esiintyvä väritys on todella hieno ja toinen syy on se, että näitä Premium-malleja myydään nyt alennuksella. Stadiumilla on kaikki Niken ja adidaksen tuotteet sunnuntaihin asti 25% alennuksella, jolloin tämän kengän hinnaksi tulisi 104,25€. Niken nettisivuilla kenkä on alennettu hintaan 99,47€ ja vielä tätäkin edullisemmin samat kengät saa Runningwarehouse.eu-sivuilta, jossa ne maksavat 90€.

Premium-versiota on kuudessa värityksessä, mutta minusta tämä on se, joka oikeasti säväyttää. Siinä on vaaleansininen välipohja ja päällinen, joka on ehkä valkoinen, luonnonvalkoinen tai vaalean harmaa. Vaikea sanoa, kun en ole nähnyt luonnossa. Valkoiset kengät ovat mielestäni uusi trendi. Yhä enemmän alkaa tulla myyntiin valkoisia tossuja, koska ne näyttävät niin hyviltä. Toki ne likaantuvat juostessa, mutta toisaalta kenkiä myydään todella paljon muuhunkin kuin juoksukäyttöön ja myöskin salille. Juoksumatolla ja kaupunkihengailussa valkoinen on todella siisti.

pegasus35prm3-e1553241916827.jpg
Stadium.fi

Tuo päällisen kuvio on minusta todella näyttävä erityisesti sivuiltaan ja tuo mieleen jonkinlaisen luxusmerkin. Siihen kun lisää vielä sen, että Niken Swoosh on vain pienellä kengän takaosassa, eikä se oikeasti tässä värityksessä kauempaa erotu lainkaan, koska se on myöskin valkoinen, niin se antaa samalla sellaisen Premium-vaikutelman, kun merkki ei näy. Jos joku haluaa salilla tai miksei vaikka kadulla pukeutua muodikkaasti, niin nämä sopivat minusta siihen hyvin.

pegauss35prm2
Stadium.fi

Pohja on myöskin jännästi tehty, kun se on kumiosiltaan musta eli tarkoittaa sitä, ettei likaannu, mutta toisaalta se vaaleansininen väri näkyy siellä, missä ei ole kumipintaa. Muutenhan se on tuttua vohvelikuviota, joka on kaikissa muissakin Pegasuksissa ja toimii hyvin. Pegasus 35 on muutenkin kenkä, joka ainakin itsellä toimii hyvin. Yli 700 kilsaa on nyt takana ja pidän siitä mallista todella paljon. Nyt kun uusien värien markkinoille tulo on vilkastunut koko ajan ja aiempiin malleihin verrattuna tuosta 35:sta on oikeasti vaikka kuinka paljon sellaisia värityksiä, jotka voisin ottaa, niin tekisi mieli saada toinenkin pari, mutta toisaalta pitää malttaa. Tiedän jo millainen tuo kenkämalli on ja kun olen nähnyt jo kuvat tulevasta 36:sta, niin sekin kiinnostaa.

pegasus35prm4
Stadium.fi

On kyllä vähän sääli, ettei Premium-malleja ole miehille. Kyllähän moni voisi Pegasukset ostaa muuhunkin kuin juoksukäyttöön ja tässä esiintyvä Stadiumin sivuilla myynnissä oleva eräs toinen Premium-väritys on hyvä esimerkki siitä, että se voisi olla vähän tyylikkäämpi, tumma juoksukenkä vaikkapa urbaanille lenkkeilijälle tai otettavaksi mukaan kaupunkilomalle, kun lähtee jonnekin Pariisiin tai Roomaan. Tämä Premium on siis hieman fiinimpi versio siitä tutusta ja turvallisesta suosikkilenkkarista. Nuo jalassa kehtaa kyllä liikkua Östermalmillakin ilman, että saa osakseen paheksuvia katseita. Jotenkin näistä kengistä suorastaan huokuu sellainen tukholmalainen eleganssi, mitä ei ihan missään mustissa peruslenkkareissa ole.