Viikon Diilit: On Cloud Hulluilla Päivillä

oncloud1
Hullutpaivat.com

Keskiviikkona kello 7.00 alkavat Hullut Päivät Stockmannin tavarataloissa ja verkkokaupassa. Siellä on heti silloin keskiviikkoaamusta todella herkullinen tarjous, nimittäin On Cloud -juoksukengät hintaan 79,90€ ja niitä on todella monta värivaihtoehtoa sekä miehille että naisille. Normaalistihan tuollaiset Cloudit maksavat 140 euroa, eikä niitä niin usein alessa näy. 99,90€ taitaa olla halvin, mitä olen ikinä nähnyt.

Cloud2_Red
On-Running.com

On Cloud on siinä mielessä mielenkiintoinen juoksukenkä, että siinä on aika hyvin vaimennusta, mutta se painaa vain 230 grammaa. Niitä myydään tuon seikan ja ulkonäkönsä vuoksi paljon myös työkäyttöön ja kävelyyn. Jos joutuu paljon olemaan jalkojensa päällä työpaikalla tai jos tulee käveltyä paljon vaikkapa lomalla, niin tässä on hyvä vaihtoehto siihen. Samoin kesäkenkänä kaupungilla On Cloud on ihan passeli vaihtoehto. Se tulee pikanauhoituksella, joten ne saa helposti jalkaan ja pois jalasta. Toki siellä on mukana toiset nauhat varsinaista juoksukäyttöä varten.

oncloud
Hullutpaivat.com

Se, mikä pitää huomioida, että Stockan verkkokaupassa ne ovat US kokoja ja kokotaulukko siellä alla on virheellinen. Ne ovat kautta linjan väärin siellä. Itselleni sopiva On-koko on UK 8.5, US 9, EU 42.5, mikä vastaa suht hyvin esim. Niken 43:sta (myöskin UK 8.5, mutta US 9.5). Stockmannin taulukossa tuollaista kokoa ei edes ole. Niinpä suosittelen katsomaan ne koot On-Running sivuilta. Ei tule sitten turhia palautuksia tuon virheen vuoksi. Toki jos merkki on itselle tuntematon, niin paikan päälle meneminen on viisain tapa saada kokeiltua kengät. Kokemuksesta voin sanoa, että jos on keskiviikkona aamuseiskalta ostoksilla, niin ei siellä yleensä mitään hirveätä ruuhkaa ole.