Viikon Diili: Stadium Happy Deals – Pegasus 35

happydealsEilisaamuna tuli tällainen sähköposti Stadiumilta. Happy Days, Happy Deals jne. Joo, tämän viikon keskiviikkona Inter Sport ilmoitti Viheltäen Menee! -tarjouksena Nike Pegasus 35:sta hintaan 79,90€ ja nyt Stadium laittaa n. kympin paremmaksi eli Pegasuksia saa sieltä sunnuntaihin saakka hintaan 69,99€. Minulla onkin ollut jo hieman ikävä hyviä Pegasus-diilejä! Katsoin tarjonnan netistä ja oli kyllä pakko käydä ihan paikan päälläkin kokeilemassa.

dsc_5428-1376x774.jpgTässä on nykyään kuitenkin jotain erilaista kuin aikaisemmin. Väritykset ovat nimittäin parempia. Ennenhän diileissä on usein ollut vanhoja eriä, jotka eivät olleet muuten ehkä menneet kaupaksi. Silloin värityksistä joutui tinkimään. Nyt sen sijaan se on kyllä aika timanttia, suorastaan ykkösketjua noiden väritysten suhteen, mitä Stadium alennuksella myy. Tuo naisten pinkki on livenä todella hieno ja olen sitä mieltä, että jos ihmiset sen näkevät, niin taatusti ostavat erityisesti salikäyttöön niitä kenkiä. Se on nimittäin hyvä ryhmäliikuntatossukin. Olen testannut Pegasus 35:n monilla eri ryhmäliikuntatunneilla ja tietysti juoksumatolla. Kun ulkonäkökin on näin onnistunut ja hinta edullinen, niin se ei ole mikään nobrainer ennustaa, että se myy hyvin.

dsc_5417-1376x774.jpgMiesten kengistä musta punaisella pohjalla näyttää kuvassa niin hyvältä, että sitä voisi ajatella, että voisiko se toimia jonkinlaisena premium-lenkkarina, jota voisi käyttää muuhun kuin juoksukäyttöön. Sanoisin, ettei ehkä kuitenkaan. On se hyvännäköinen, mutta musta ei näytä niin hienolta ja kiiltävältä livenä kuin kuvissa. Joka tapauksessa se musta punaisella pohjalla ja sitten tuo tumman sininen ovat todella näyttäviä värityksiä, kumpikin erinomaisia niin salille kuin ulkojuoksuunkin.

dsc_5416-1376x774.jpgEilen omalla kohdallani oli välipäivä juoksusta ja vaikka Pegasukset olivat jalassa, niin tein vain soutua 5000 metriä ja salitreeniä. Yläkropan punttia ja lantionnoston kaltaisia harjoituksia. Tarkistin nyt kuitenkin kilsat ja minun Pegasus-parissani on melkein 750 kilometriä. Vaimennus ei ole ehkä enää niin hyvä, että välttämättä se kenkä olisi ykkösvaihtoehto pitkikselle, mutta toisaalta kenkä on mukautunut hyvin jalkaan, eikä siinä ole mitään kulumisen jälkiä, joten kevyille peruslenkeille ja salikäyttöön se on oikeastaan ykkösvaihtoehto. Nehän näyttävät edelleen erittäin hyviltä.

dsc_5421-1376x774.jpgPäätän tämän postaukseni ihan toiseen aiheeseen. Stadiumiin oli tullut pari päivää sitten Nike Wildhorse 5 -maastojuoksukenkiä, jotka maksavat siellä 129 euroa. En ole pitkiin aikoihin Suomessa nähnytkään Niken maastojuoksukenkiä. Sanoisin, että vaimennukseltaan ne eivät yllä samaan, mitä torstaina esittelemäni kympin kalliimpi Hoka Speedgoat 3, mutta näissä Nikeissä on aika leveä varvastila, joten siinä mielessä sopivat monen jalkaan ja ovat yksi vaihtoehto yleistossuksi poluille.

dsc_5423-1376x774.jpgVäritys on todella pirteä, kun pohja ja pohjallinenkin ovat kauttaaltaan pinkit ja kenkien väritys on miehille ja naisille täsmälleen sama eli nyt voi hankkia Nuuksion retkille ns. pariskuntakengät. Eli nyt jos laittaisi 200 tiskiin, saisi sekä maastojuoksukengät että Pegasukset. Neljällä sadalla puolestaan herra ja rouva hankkivat kumpikin uudet road ja trail -kengät. Pegasus-tarjous tosiaan huomiseen sunnuntaihin saakka. Nettisivuilta näkyy myöskin myymäläsaatavuus. Se on vähintäänkin suuntaa-antava.