Tossudiilit: Bank Holiday -alennukset Sportsshoes.com

Screenshot_20190421-221002Englannissa on sellainen tapa, että kun pankit ovat kiinni, kauppiaat järjestävät alennusmyyntejä. Nyt pääsiäisen aikana on kaksi Bank Holiday -päivää eli pitkäperjantai ja 2. pääsiäispäivä eli maanantai. Niinpä tarjouksia riittää myös verkkokaupoissa, joista hyvänä esimerkkinä mainittakoon Sportsshoes.com, jonka lähettämän sähköpostin mukaan 941 kenkämallia on 50-75% alennuksessa.

screenshot_20190421-221558.pngPäätin katsoa, onko siellä mitään kuranttia tavaraa vai hajakokoja vuosia vanhoista tuotteista. Yllätyksekseni sieltä löytyy todella hyviäkin diilejä. Osassa kengistä kuten Saucony Freedom 2 ja Saucony Liberty on lähes kaikki koot saatavilla hintaan 57,49€, ovh 160,99€ (Suomessa vielä enemmän, nämä hinnat sivuston antamalla punnan kurssilla eli vaihdoin valikosta euron puntien sijaan. Se hinta on euroissa tänään noin, mutta en tiedä, muuttuuko se tyyliin päivittäin). Havaitsin myös, että on paljon kenkiä, joissa niin monia kokoja ei ole, joten mietin, kuinka tämän voisi nyt fiksusti esittää lukijoille, koska eihän kaikkia 941 kenkämallia kannata käydä läpi, koska osa on miehille ja osa naisille ja osasta ei ole oikeaa kokoa. Niinpä ehdottaisinkin niin, että kannattaa käyttää filtteritoimintoa eli painaa siitä kohtaa FILTER MY RESULTS. Laitoin genderiksi mens eli miesten ja sitten size kohtaan 8.5, mikä on yleisin UK kokoni eri merkeissä. Silloin sain tulokseksi ainoastaan 106 tuotetta. Siitä on paljon helpompi lähteä liikkeelle kuin 941 kenkämallista. Laitan tähän nyt muutaman esimerin, mutta näitä kaikkia ei välttämättä tosiaan ole jokaisen koossa saatavilla.

sau3458_1000_1.jpgSaucony Freedom ISO 2 ja Saucony Liberty ISO, 57,49€
Molemmat nykyistä mallia, joten yli satasen säästö verrattuna siihen, että ne kävisi jostain muualta hakemassa, on huikea. Freedom on neutraali ja Libertyssä on mieto pronaatiotuki. Samaan hintaan Freedomista myös edeltävää ykkösmallia. Jotkut pitävät alkuperäisestä enemmän ja joidenkin mielestä kakkonen on parempi.

sau3466_1000_1.jpgSaucony Guide ISO, 57.49€
Guide on erinomainen peruslenkkari, jos tarvitsee vähän pronaatiotukea. Vaimennus on hyvä ja kenkä kestää todella hyvin. Yksi mielikengistäni silloin, kun vielä käytin pronaatiotuettuja juoksukenkiä. Uusi kakkosmalli on jo markkinoilla, mutta erot ovat pienet.

asi7782_1000_1.jpgAsics Roadhawk FF2, 60,36€
Ihan asiallinen Asicsin peruslenkkari. Hieman kovan tuntuinen vaimennus, mutta muuten kilpailee vaikkapa jonkun Brooks Launchin kanssa. Kirjoitin aikanaan kengästä tossutorstaissa.

adi11000_1000_1.jpgAdidas Pureboost DPR, 68,94€
Erinomainen kenkä, jossa yhdistyy lifestyletossu ja juoksukenkä. Hieman liian joustava itselleni juoksukäyttöön, mutta voisin käyttää kesällä kävelykenkänä kaupungilla. Se on kuitenkin oikeasti myös pätevä juoksukenkä.

und4237_1000_1.jpgUnder Armour Charged Bandit 3, 45,99€
Nämä on kanssa hiton halvat ja hyvännäköiset. Voisivat mennä kanssa hengailukäytössä farkkujen tai shortsien kanssa. Ne ovat kanssa aika joustavat, joten en tiedä, käyttäisinkö niitä juoksukäytössä. Sen sijaan kuntosalille ne voisivat olla kyllä hyvät. Uudet salikengät 46 eurolla. Anyone?

nik14520_1000_1.jpgNike Epic React Flyknit, 74,74€
Epic React on myös erinomainen lifestyle-kenkä, vaikka sopii myös juoksuun hyvin. Siluetti on niin kaunis, että se sopii loistavasti farkkujen kanssa. Musta tuolla on kanssa myynnissä, mutta ei omassa koossani, mutta oikeasti tämä pinkki sopisi todella hyvin sinisten farkkujen kanssa. Uusi Epic React 2 on niin paljon samanlainen kuin ykkönen, että diilin hyödyntäminen on järkevää.

asi7776_1000_1.jpgAsics Gel-Noosa FF2, 73,59€
Gel-Noosa on ilmeisesti erityisesti triathlonistien suosiossa, kun niitä voi käyttää kuulemma ilman sukkia. Sen lisäksi ko. malli on aika suosittu salilla. En ihmettele, sillä pohja on niin tasainen, että se on omiaan juurikin ryhmäliikuntatunneille ja juoksumatolle. Tämä väritys on todella hieno.

Jos on uusien kenkien tarvetta tai ajatus, että voisi kokeilla jotain itselle uutta mallia, niin tällaiset superdiilit tarjoavat hyvän mahdollisuuden tehdä se edullisesti. Satasen tilaukseen saa ilmaiset toimitukset, joten jos haluaa, niin kahdet tossut tai yhdet kengät ja jotain edullisia vaatteita nostaisivat kokonaissumman yli satasen, jolloin säästyisi postikuluilta. Toisaalta yhden parin se hitaampi 10-14 päivän toimitus maksaa kuitenkin vain 7,95€, mikä ei ole paha summa sekään.

Lisää tietoja osoitteesta http://www.sportsshoes.com
Hauskaa pääsiäisshoppailua mämminsyönnin lomassa.