Viikkoyhteenveto: koko viikko kipeänä

Aika pienestä se flunssa taas tuli, eikä hevillä lähde. Joo eli su-ma yönä vilustuminen, kurkussa tuntui jne. Sen jälkeen ei ole tullut kuumetta, mutta koko viikon on ollut huono olo. Yskittää, on nuha ja sellainen maksimissaan puolikuntoinen olo. Jos käy saunassa, on ihan hyytynyt sen jälkeen. Sama koskee kaikkea muuta, mitä pyrkii tekemään. Niinpä en ole juossut kilsan kilsaa koko viikkona.

Yhteenveto:
Ma: lepo ja sauna
Ti: lepo ja sauna
Ke: 30 min coretunti ja sauna
To: punttisali ja sauna
Pe: 43 min vesijuoksu, 10 km kaupunkifillarointia ja sauna
La: lepo, siivouspäivä
Su: 26,15 km at 23,1 km/h maantiepyörällä. Vuoden eka maantiepyörälenkki, lähtiessä ihan hyvä olo, mutta vaikka ajoin hitaasti niin puolessa matkassa olin jo ihan voipunut.

Tuli pumpattua kumit ja putsattua fillarista pölyt jne. talven jäljeltä, joten se nyt oli ainoa jees tässä lenkissä. Käytin ekaa kertaa Muc-Offia ja heti väärin. Se olisi pitänyt antaa vaikuttaa 3-5 minuuttia ja vasta sitten pestä, mutta kun pyörässä oli vain yhdessä kohdassa öljyä, niin muuten se meni vain pölyjen putsaamiseksi. Se öljy ei ihan kokonaan lähtenyt, vaikka 95 prossasesti lähtikin eli pitää ensi kerralla antaa vaikuttaa.

En tosiaan tiedä, mikä tämä tällainen flunssa on, mikä ei oikein iske kunnolla päälle, mutta pitää olon heikkona. Se rassaa jotenkin sekä henkisesti että fyysisesti.