Tarvitsen lomaa

Nyt on sellainen tunne, että tarttisin lomaa, mutta sitä ei ole mahdollista oikein ottaa tai jos ottaisin, niin sitten kalvaisi se, ettei asiat etene, joten aikomuksena on vain puskea läpi. Se käy vain voimille ja tuntuu, etten oikein jaksa harjoitella hyvin. Niinpä esim. tällä viikolla tiistaina juoksin vain kevyesti 7,5km ja eilen 12km. Voi olla myös, että se sairastelu näkyy nyt viiveellä jaksamisessa, kun tuli tehtyä aika kova viikko heti sen perään.

Blogissa harvempi tahti heinäkuussa

Niinpä päätin nyt niin, että kirjoitan heinäkuussa blogia harvemmin. Ihmiset ovat lomilla, eivätkä rutiineissaan kiinni, mikä tarkoittaa sitä, ettei välttämättä ole työmatkoja tai kahvitaukoja, jolloin lukevat blogiani. Ihmiset viettävät aikaa perheidensä, harrastustensa ja ystäviensä parissa, kenties matkustelevat. Ei silloin kaikilla ole aikaa tai tarvetta tulla sivuilleni säännöllisesti. Niinpä minäkään en sitten kirjoita joka päivä. Voitte siis varautua siihen, että sisältöä tulee, kun on asiaa, muttei päivittäin.

Askelmerkit selvät, mutta tie pitkä

Se on jännä, kun on siis tavallaan ihan selvää, mitä pitäisi tehdä, mutta tekemistä on niin älyttömän paljon, että se käy sen takia raskaaksi. Lisäksi tuntuu, että päässä on niin monia asioita, että aivot ikään kuin ylikuumentuvat. Niinpä olen esimerkiksi kahtena viime yönä herännyt neljältä ja saanut unta uudestaan vasta kuudelta. Aamulla kun on pitänyt nousta, olen ollut liian väsynyt. Nämä asiat ovat sellaisia, joille ei tavallaan voi nyt mitään, mutta tuntuu silti, että stressitaso on liian korkealla. Sen vuoksi ei ole oikein voimia nyt kunnolliseen harjoitteluunkaan. Yritän tehdä vk-lenkkejäkin ja parantaa suorituskykyäni, muttei ole oikeasti nyt resursseja siihen, että treenaisin kovaa joka päivä.

Syksyllä asioita muuttuu

Tavoitteeni on se, että saisin syksyksi sivuston ulkoasun muutetuksi niin, että täältä olisi helpompi löytää tietoa esim. eri kenkämalleista, tulisi jonkinlainen hakemisto, mutta se vaatii aika paljon töitä, joten en vielä siihen ryhdy. Palataan siihen sitten paremmalla ajalla.

Toivotan nyt teille hyvää lomaa, jotka voitte pitää sitä ja niille, jotka ovat kuten minä koneen ääressä, täytyy toivottaa tsemppiä.