Treenitiistai: Miksi 3h ei ole riittävän hyvä maratontulos?

Tein videon – taas. Tähän oli tällä kertaa kaksi syytä. Ensinnäkin viime lauantaina se homma tuntui aika helpolta, joten halusin kokeilla vähän lisää. Samalla halusin varmistuksen siitä, tarvitseeko lisämikrofonin ja niinhän se on. Nyt olen havainnut, että mikrofoni on pakko hankkia, sillä kännykkä ei pysty nauhoittamaan riittävän kovalla volyymillä. Niinpä videon katsominen läppärillä tms. on ihan jees, mutta jos pitää katsoa jollain puhelimella, jossa on huonot kajarit, se on aika hiljaisella.

Toinen tärkeämpi syy on se, että halusin selittää, mikä se tavoitteeni on ja miksi, koska joudun koko ajan vastaamaan samoihin kysymyksiin. Sen lisäksi moni ottaa 3h alituksen puheeksi, vaikkei se ole edes tavoitteeni, enkä tuota rajaa oikeastaan arvosta. Niinpä se oli minusta nyt kaikkiaan helpompi tehdä aiheesta video kuin pitkä sepustus. Toivottavasti ei mennyt liian jaaritteluksi.

Joo, mikki täytyy kyllä hommata. Se on seuraava askel, jos teen sellaisia videoita, missä puhun, eikä ole musaa ääniraitana.