Mun synttärit tänään!

Eilen illalla pitkästä aikaa lenkillä. Edellinen ulkolenkki oli tehty 2 viikkoa aikaisemmin ja sen jälkeen olin pitänyt pitkälti juoksutaukoa, ei oikeastaan edes matolla ollut tullut juostua. Ei ollut fiilistä, kun tuntui, etten ole samassa kunnossa kuin vielä kuukausi aiemmin. Varsinaisesti en voi väittää, että olisin nyt paremmassa kunnossa, mutta tuntuu, että henkisesti akut ovat taas latautuneet sen verran, että nyt tekee mieli aloittaa valmistautuminen ensi kauteen.

Tänään mulla on synttärit

Tänään on sitten synttärit. En tiedä näkyykö vanheneminen missään, mutta tuntuu ehkä tai no en tiedä. Olen kaksi keskiviikkoa putkeen käynyt 45 min HIIT-tunnilla, jonka jälkeen 60 min kehonhuolto ja täytyy sanoa, että tuolla jälkimmäisellä tunnilla kroppaa väännetään sellaisiin asentoihin, joiden en tiennyt edes olevan olemassa. Kankea juoksija on suht vaikeuksissa niissä, mutta toisaalta kai se hyvääkin tekee, sillä nyt 1,5 vrk myöhemmin lonkat ovat kuin tulessa.

Mitään synttäreitä en varsinaisesti järjestä, mutta menen parin kaverin kanssa saunomaan. Minusta se on hyvä tapa viettää perjantai-iltaa. Otetaan parit ehkä samalla, joten voi olla, ettei huomenna tule sitten urheiltua.

Lahjojakin on tullut

Sain lahjaksi juoksijan ensiapupakkauksen. Se varmasti nyt tulee tarpeeseen ottaen huomioon kuinka paljon noita loukkaantumisia on sattunut. Voi olla, että seuraavaksi liukastun banaaninkuoreen. Apropos, banaanista tulee mieleen, että aika hyvin oli lahjanostaja matchannut oluen ja Niken juoksusukat. Noin se onkin ehkä parempi, menisi överiksi, jos olisi ne saman malliston banaaninväriset Pegasus 36:t. Nuo sukathan menevät hyvin esim. mustien kenkien kanssa. Vielä ei ole muuten tullut juoksukenkiä lahjapaketeissa vastaan mutta toisaalta kello on vasta 9.17. Virallisestihan olen täyttänyt vasta 14 minuuttia sitten, mutta avasin kyllä paketteja jo ennen kahdeksaa. Jotenkin syntymäpäivää on kiva viettää, vaikka onhan ilma aika kylmä ja pitäisi hytistä illalla ulkona ja saunoa mestassa, missä ei ole edes suihkua. No siitä tulee extremekeikka.