Uusi reppu treenikamoille hankittu

Jotenkin tuntuu, että kaikki salilaukut hajoavat samaan aikaan. Niinpä olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että pitäisi hankkia yksi uusi reppu. Tilanne on nimittäin se, että tarvitsen kaksi reppua, kun treenaan ajoittain kahdesti päivässä ja iltaisin käytössä oleva reppu on itseasiassa tarkoitettu prätkärepuksi ja siitäkin hajosi olkaimien kiinnitys. Nyt se on korjattu, mutta siitä huolimatta ratkaisu ei ole optimaalinen käyttää prätkäreppua. Sitä ennen käytössäni ollut Camel Bags -reppu puolestaan vetelee ihan viimeisiään, koska kangas alkaa olla puhki monesta kohtaa. Niinpä se on nyt aamulenkkien salilaukkuna, koska niitä aamun salikäyntejä tulee sen verran harvakseltaan. Kaikki muut reppuni ovat jotenkin liian pieniä salikamoille, eikä niissä ole tarpeeksi sivutaskuja salihanskoille, lukoille, fillarin valolle, varasukille ja muulle vastaavalle sälälle. Aiemmin käyttämäni putkikassit puolestaan eivät tahdo mahtua nykyajan pukukaappeihin. Ajatuksenani on siis ollut hankkia uusi, tilava reppu ja tänään tilaisuus osui sattumalta kohdalle

Superdry Hexline Tech Tarp -reppu

Redin kauppakeskuksen avajaisista alkaen olen katsonut, että Superdryn reput voisivat olla kelvollisia. Niissä on riittävästi tilaa ja taskuja ainakin joissakin malleissa. Lisäksi ne tuntuvat olevan vahvoja materiaalin osalta. Kerran meinasin jo yhden ostaa, mutta se pääsikin loppumaan. Tänään kun kiertelin Tapiolassa, näin Stockmannilla tuollaisen repun ja se oli laitettu pöydälle, missä oli kaikki Superdryn tuotteet, mitkä olivat -30% alennuksessa. Tämän kyseisen repun ovh on 84,95€, jolla hinnalla Superdryn kaupat sitä myy. Sen sijaan esim. Zalandolla tämä täsmälleen sama reppu maksaa 74,95€. Jostain syystä Stockmannilla se oli paljon edullisempi eli 54,95€ ja kun siitä sai 30 prossaa hinnasta pois, niin maksettavaksi tuli vain 38 euroa. Kun tuon hinnan näin, oli luonnollista, että se piti hankkia heti, sillä aikailu olisi saattanut tuoda mahdollisuuden, että joku ostaa sen ja repun hankinta -operaatiota pitäisi jatkaa. Ainakaan siellä Tapiolassa niitä ei nimittäin ollut kuin yksi kappale. Nuo ovat tyypillisesti sellaisia rekvisiittatuotteita, joita on tyyliin pari kappaletta vaatteiden lomassa eli niitä ei alunperinkään ole siellä montaa ollut. He eivät tavallaan ole laukkubusineksessä, mutta ne tuotteet ovat mukana valikoimissa, jotta merkki tulee katukuvassa vielä enemmän esille.

Kengät eri lokeroon

Tämä reppu on tavallaan tarkoitettu läppäriä ja vastaavia tavaroita varten, sillä niille on lokeroissa omat taskunsa, mutta kun itse otan sen treenikamakäyttöön, niin se toimii silti. Pidän siitä, että voin laittaa kengät eri lokeroon kuin muut tavarat. Sivu- ja pieniin päälitaskuihin sijoitan kaikki pienet tavarat, joista jo alussa mainitsin ja ulompi isommista taskuista tulee sisältämään juoksukengät. Isoin päälokero puolestaan on se mihin pakkaan suihkusandaalit, kylpypyyhkeen, pesuainepussin, salipyyhkeen ja juoksuvaatteet. Kaikki mahtui mukavasti, kun kokeilin pakata. Harmi, että ulommaisessa isoimmista taskuista on vain yksi vetoketju. Kun kengät laittaa sinne, olisi kätevintä pystyä vetämään vetoketjut kiinni molemmilta puolin, mutta kyllä se näinkin menee. Ainoa asia, mikä enää jännittää on se, että onko laukku liian korkea fillarikäyttöön. Minulla on nimittäin metroasemalla sellainen halpisfillari, millä ajan Otahallille ja kun läppärilaukku on selässä, niin salikamoja olen pitänyt roikkumassa ohjaustangosta. Nyt kun laukku on korkeampi, niin onko vaaraa, että se heilahtaa sieltä pinnojen väliin verrattuna aiempiin laukkuihini, jotka ovat olleet matalia ja pulleita.

Reppu on minusta erinomainen ja jos osoittautuu, että sitä ei voi käyttää fillaroidessa, niin sitten otan toisen repun niinä päivinä, jolloin menen Otaniemeen treenaamaan, mutta muuten tämä tulee olemaan jatkossa pääasiallisesti käyttämäni reppu salikäytössä. Oli kyllä hyvä hankinta, kun ottaa huomioon, kuinka edullisesti sen sain.