Fashion Friday: Asics Retro Tokyo -pack

Asics.fi

Tämän vuoden kesäolympialaiset järjestetään Japanissa, joten on luonnollista, että paikalliset merkit kuten Asics, haluavat tuoda tuota tapahtumaa tänä vuonna esille mallistoissaan. Olenkin nähnyt erinäisiä vilahduksia keväällä tai kesällä myyntiin tulevista uutuusmalleista Tokyo-tekstillä, mutta nyt keskiviikkona, kun sain heiltä sähköpostin otsikolla ASICS esittelee Tokion innostaman malliston eri tuotekategorioissa, voin kertoa aiheesta enemmän.

Asics.fi

Nyt julkistettiin siis tässä postauksessa esiintyvät Retro Tokyo -tuotteet, jotka esittelen muodin puolella ja huhtikuussa julkistetaan Modern Tokyo -tuotteet, jotka ovat niitä uusia malleja, joiden esittely on enemmän performance painotteinen riippuen siitä, saadaanko niitä täällä kauppoihin. Asics kertoo lehdistötiedotteessaan seuraavaa: Retro Tokyo -tuotteet osoittavat kunnioitusta ASICSin perinteille, kun taas Modern Tokyo -tuotteissa keskitytään erityisesti ASICSin uusimpiin innovaatioihin ja teknologioihin urheiluvaatteiden ja -jalkineiden alueella.

Asics.fi

Nämä ovatkin puna, valko, sinisiä värimaailmaltaan kaikki. Juoksijan kannalta varsinaisia juoksukenkiä mallistossa taitavat olla ainakin GEL-Nimbus 22, GEL-Kayano 26, GEL-Cumulus 21 ja GT-2000 8. Ne ovat kaikki hyvännäköisiä, väritykseltään varmaan parasta, mitä Asicsilla on aikoihin ollut tarjolla. Lisäksi lifestylekäyttöön sopiva GEL-Kayano 5 kuuluu myöskin mallistoon, samaten kuin GEL-Quantum Infinity Jin. Muut kenkämallit ovat tennikseen ja lentopalloon. Vaatepuolella mallistoon kuuluu paitoja ja verkkari, joka myydään erikseen takin ja housujen osalta. Valitettavasti merkin nettisivuilla ei tällä hetkellä ole housuja kuin naisille, mutta ehkäpä miestenkin housut ovat tulossa.

Asics.fi

En itse sillä tavalla syty mistään noista juoksukengistä, joten kommentoin tosiaan vain niiden hyvää ulkonäköä, mutta sellaiset punavalkoiset verkkarit kyllä kiinnostaisi. Asics nimittäin kertoo seuraavaa: Malliston ulkomuoto on saanut inspiraatiota Japanin kulttuurista, perinteistä ja käsityötaidosta, Vaatteissa tämä näkyy muun muassa origamin muodoista vaikutteita saaneissa hengittävissä paneeleissa ja värisävyissä. Origamin yksityiskohtaisuus ja kurinalaisuus ovat japanilaisen käsityötaidon tyypillisiä piirteitä. Eikö olisikin oikein mahtavaa, jos voisi olla oikein kurinalainen, kun istuu vaikkapa blogia kirjoittamassa tuollaiset verkkarit yllänsä. Samaten kyllähän nuo sopisivat mainiosti päälle juoksijalle palkintopallille hyvin menneen tapahtuman jälkeen eli kaikki esimerkiksi SAULin tapahtumiin osallistuvat ovat tässä mainiota kohderyhmää.

Lisätietoja mallistosta löytyy Asicsin nettisivuilta.