Tossutorstai: Asics EvoRide – mielenkiintoinen treeni-/vauhtikenkä

Asics

Huomenna tulee myyntiin mielenkiintoinen Asics-uutuus nimeltään Evoride. Se kuuluu samaan Guidesole-mallistoon, josta viime vuonna nähtiin jo MetaRide keväällä ja GlideRide syksyllä. Nyt esitelty EvoRide on tämän malliston halvin, kevyin ja nopein juoksukenkä.

Kenkä on todella hyvännäköinen

Asics

Sekä miehille että naisille on tästä uutuudesta kolme väriä ja ne näyttävät hyviltä. Kengässä on hyvin mietitty yksityiskohdat ja se näyttää oikeasti tyylikkäältä. Tämä ohessa näkyvä sininen on minusta huikaisevan näyttävä juoksukenkä. Värisävyt ovat jotenkin todella hienostuneet ja täyteläiset. Sellainen entisajan Asicsin juntti-imago loistaa poissaoloaan ja kun katsoo tuota päällistä, näkee, että se on korkealaatuinen. Materiaaleiltaan Asicsit tuntuvat tällä hetkellä olevan ensiluokkaisia.

Guidesole-pohja tässäkin

Asics

Samoin kuin niissä muissakin malleissa, myös tässä kengässä on kaareva Guidesole-pohja, mikä säästää energiaa. Ulkopuolelta sen sijaan kuviointi on nyt aika erilainen niihin kahteen aiempaan malliin verrattuna. Siinä on esille jätettyä välipohjan foamia ja kahta erilaista kumia. Kannassa on varmaan kovempaa kumia kuin päkiässä. Joka tapauksessa tämäkin pohja on sen luonteinen, että se toimii parhaiten asfaltilla.

Lupaavat speksit

Asics

Kenkä on 5 mm dropilla varustettu 255 gramman tossu. Siinä on FlyteFoam Propel -välipohja, jonka Asics kertoo olevan erinomaisen pehmustettu ja pehmeän kimmoisa jalan alla. Tuo voi antaa sellaisen kuvan, että kyseessä olisi jotenkin pehmeä tossu, mutta se ei ole totta. Kaikki Guidesole-malliston kengät ovat aika jämäköitä, mutteivat varsinaisesti kovia. Tämä on minusta ehdottomasti kenkä sellaiseen vauhdikkaampaan juoksuun ja jos haluaa kevyemmille lenkeille samanpainoisen, pehmeämmän kengän, niin silloin uusi Nimbus Lite tulee kysymykseen. Siinä voisi olla hyvä parivaljakko. EvoRiden hinta on 130 euroa.

Lisätietoja: Asics.fi

One thought on “Tossutorstai: Asics EvoRide – mielenkiintoinen treeni-/vauhtikenkä

Kommentointi on suljettu.