After Work Run

Kova työ vaatii rentoutumista. Monelle tulee mieleen, että kun perjantai koittaa, niin lähdetään toimistolta kenties vähän aikaisemmin ja mennään ”poikien” tai ”tyttöjen” kanssa baariin after workille, siellä voi olla happy hourkin. Tuo on kuitenkin kenties hieman vanhanaikainen tapa toimia. Hyvä olo tulee siitä, että ensin liikutaan ja ansaitaan se olut, vasta sen jälkeen mennä sinne baariin juomaan yhdet.

KIMPPALENKKI

Perinteinen vaihtoehto tästä on normaalikimppalenkki. Tavataan paikassa x kello y, juostaan lenkki, jonka jälkeen saavutaan takaisin samaan paikkaan ja mennään oluelle, jonka jälkeen jokainen lähtee omille teilleen.

KIMPPALENKKI PRO

Nämä otsikot ovat nyt vielä alustavia ja tulevat muuttumaan, mutta idea on selkeä. Promeininkiä on sellainen, että lenkin jälkeen tarjoutuu mahdollisuus käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet, minkä jälkeen vasta mennään oluelle. Tällaisen lenkin järjestäminen on jo hieman haastavampaa.

INVITE BALTSU

Baltsu voidaan myöskin kutsua vaikkapa yritykseen vetämään yhteislenkkiä. Siinä on kaksi tapaa. Toinen on se, että halutaan kuulla baltsun kertovan tavoitteellisesta juoksusta ja toinen on tilanne, missä vaikkapa urheiluvälineitä maahantuova tai myyvä yritys haluaa juoksulenkillä kertoa baltsulle tuotteistaan.

MAAILMANKIERTUE

Tulevaisuudessa kilpailu-uran päätyttyä on suunnitelmissa järjestää maailmankiertue.

 

Mainokset