After Work Run

 

Kova työ vaatii rentoutumista. Monelle tulee mieleen, että kun perjantai koittaa, niin lähdetään toimistolta kenties vähän aikaisemmin ja mennään ”poikien” tai ”tyttöjen” kanssa baariin after workille, siellä voi olla happy hourkin. Tuo on kuitenkin kenties hieman vanhanaikainen tapa toimia. Hyvä olo tulee siitä, että ensin liikutaan ja ansaitaan se olut, vasta sen jälkeen mennä sinne baariin ottamaan sellainen olut.

Niinpä järjestämme perjantai-iltaisin Helsingin ydinkeskustassa After Work Run kimppalenkkejä, joiden jälkeen mennä after run oluelle. Pääasiassa tämä tapahtuu Helsingin keskustassa, sillä moni on keskustassa töissä, opiskelemassa tai omistaa salikortin, joka mahdollistaa paitsi olemaan paikalla kätevästi lenkille, niin myös suihkussa käynnin lenkin jälkeen.

Näillä lenkeillä on myös mahdollisuus verkostoitua, tutustua uusiin ihmisiin. Niinpä lenkit profiloidaan talouselämän vaikuttajien kohtauspaikaksi. Se ei ole kuitenkaan mikään vaatimus, että henkilö toimii liike-elämässä tai opiskelee esim. Hankenilla tai kauppakorkeakoulussa, vaan kuka hyvänsä pätevä tyyppi millä tahansa alalla on tervetullut.

Aluksi lenkkitoiminta ei ole niin säännöllistä, koska pitää aloittaa pienestä ja saada ihmisiä mukaan. Kun sanaa kiirii, niin osanottajamäärät kasvavat ja lenkkejä järjestetään useammin.

Lenkkejä voidaan järjestää myös muualla, jos saamme mielen kiintoisen kutsun. Tällaisia excursioita tehdään tarpeen mukaan.

Lisätietoja lenkeistä myöhemmin.