Roskapostien vuoksi en ole katsonut järkeväksi laittaa mitään kommentointimahdollisuutta tälle sivustolle, mutta minulle voi laittaa kyllä kysymyksiä ja kommentteja muuta kautta.

Strava: Kätevin sosiaalisen median kanava juoksijalle on Strava. Siellä voi paitsi kerätä omat harjoitukset yhteen paikkaan, niin lisäksi seurata muiden harjoittelua. Ainakin omalla kohdallani se on täysin läpinäkyvää siinä mielessä, että kirjaan kaikki harjoitukset palveluun ja sen lisäksi kaikki käyttämäni kengät ja niiden kilsat ovat näkyvissä.

Stravassa voi sekä seurata profiiliani tai jos ei ole itse jäsen, niin ei silloin vaadita seuraamistakaan, sillä se on avoimesti nähtävillä. Tosin jäsenet voivat myöskin kommentoida treenejä, sivustaseuraajat eivät. Jos ei muista linkkiä, niin voi mennä jonkun clubin kautta. Olen esim. We Run Helsinki-ryhmässä esillä. Tuon lisäksi minulla on myös oma after work run -klubi, jonka toimintaa on pitänyt käynnistellä jo pari vuotta, mutta loukkaantumisten vuoksi se ei ole koskaan oikein onnistunut. Nyt ensi kaudella tulee olemaan orastavaa toimintaa kisoja ennen tai sen jälkeen, joten olkaapa kuulolla. Suora linkki klubiin: after work run

large.png

Instagram: minun Instagram-nikkini on baltsuruns. Olen ollut vähän epäaktiivinen lisäämään valokuvia Instaan, koska en ole jaksanut panostaa siihen, että ottaisin täydellisen hienoja fotoja. Sen sijaan olen suhteellisen aktiivinen Instastoryissa. Eli kun käyn lenkillä tai katsomassa uusia kenkiä, laitan jotain pientä välähdystä sinne. Instan kautta voi lähettää myös yksityisviestejä, joihin vastailen.

Facebook: lopetin Facebookin käytön, koska he muuttivat politiikkaansa sen suhteen, kuinka paljon juttuja julkaisevat. Jos niitä ei kukaan näe, niin sinne on ihan turha mitään kirjoittaa. Lisäksi en oikein hiffannut, mitä lisäarvoa se FB toisi blogiin ja näihin edellä mainittuihin kanaviin nähden. Eli Facebook ei ole kehissä.

Sähköposti: Nyt kun vihdoinkin olen saanut sähköpostin toimimaan hyvin puhelimessakin, niin sinne voi lähettää meiliä niin, että luen ja vastaankin niihin ellei käy sillai, että menee automaattisesti roskapostiin, mitä gmail välillä kyllä harrastaa. Joka tapauksessa meiliosoite on baltsuwinning (at) gmail.com