Baltsu Winning

_20170203_151330

Miten on mahdollista, että Suomessa on viiden miljoonan, suhteellisen hyvinkoulutettu väestö ja silti valtiontalous on kuralla? Miten on mahdollista, että meillä on ilmainen terveydenhuolto ja liikuntapaikkoja vaikka kuinka ja kansa on rapakunnossa? Vastaus on: liian alhainen vaatimustaso ja yrittämisen puute.

Cooper-taulukot ovat esimerkkejä alhaisesta vaatimustasosta. Surkeita tuloksia kutsutaan erinomaiseksi ja jos se on erinomaista, niin kuinka huonoa on se ei-erinomainen. Sama koskee joka asiaa. Standardeja ei pidä alentaa sen takia, että porukka on nyt tällä hetkellä kyvytöntä. Ei vaan pitää kertoa, mihin heillä olisi mahdollisuudet ja kuinka. Asettaa haastelliset tavoitteet ja tiekartta tavoitteiden saavuttamiseksi.

Paljon kritisoidaan, että asiat ovat nykyään suorituskeskeistä. Sitä ei pitäisi kritisoida, vaan pitäisi parantaa. Harjoitella, jotta voisi kilpailla ja kilpailla, jotta voisi näyttää, mhin pystyy. Hyvä fyysinen kunto mahdollistaa hyvät suorituksen kaikilla elämän alueilla, eikä suorittamista tai kilpailemista pidä pelätä, vaan siitä pitää nauttia.

Baltsu Winning on tavoitteellista ja suorituskeskeistä. Baltsu Winning nostaa ihmisiä ja asioita seuraavalle askeleelle. Baltsu Winning ei ole sijoittumista ensimmäiselle sijalle, vaan asetettujen tavotteiden saavuttamista ja kehittymistä, parantamista.

Jos sinulla tai organisaatiollasi on hullun kova tavoite, tarvitset Baltsu Winningiä.

Yhteydenotot sähköpostilla: baltsuwinning (at) gmail.com