Linkkejä

Hyödyllisiä linkkejä juoksijoille.

JUOKSUKALENTERIT:

Ahotu – kansainvälinen juoksukalenteri, joka sisältää maratonit, puolikkaat, kympit ja ultrat.

Lauftreff – juoksukalenteri, jossa kaikkea kylähölkkien ja massatapahtumien välillä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa.

Marathon.se – ruotsalaisen juoksuportaalin juoksukalenteri. Portaalissa myös paljon muuta kuten välinetietoa ja treeniohjelmia.

Juoksija-lehden juoksukalenteri – perinteinen paikka katsoa suomalaiset juoksutapahtumat.

JUOKSIJAT JA VALMENTAJAT SEKÄ MUUT PERSOONAT:

Pasi Päällysaho – juoksuvalmentaja. Erittäin mukava heppu livenä. Jos tarvitset valmennusapua, soita Pasille.

Jyri Manninen – australialaissuomalainen juoksuvalmentaja, joka asuu Turussa ja on kirjoittanut e-kirjan nimeltään Life on the Run.

Fitoona – Oona Tolppasella on varsinkin Facebook-sivuillaan hyödyllisiä videoita liikkeistä ja tekniikoista. Ei välttämättä kaikki ihan juoksijoille, mutta jos hakee monipuolisempaa harjoittelua, niin kannattaa tsiigata.

Ultra James – Juha Jumisko, suomalainen ultrajuoksija, joka juoksi 866km kilpailun Pyreneiden vuoriston läpi.

Sage Canaday – 2.16 maratoonari, joka yliopiston jälkeen juoksi Brooks-Hansons -projektissa ja kirjoitti siitä ajasta kirjan nimeltään Running for the Hansons. Sittemmin mies muutti Boulderiin Coloradoon ja on Hokan sponsoroima ultravuorijuoksija, joka ei ole unohtanut maratonejakaan, mistä osoituksena se, että mies nakutti vuoden sisään 3 katumaratonia 2.20 pintaan. Sagella on Youtube-kanava, josta saa paljon hyödyllistä informaatiota.

LEHDISTÖ:

Runnersworld USA ja Runnersworld SAKSA – jos haluat juoksulehtiä lukea, niin tässä kaksi, joiden seuraaminen riittää.

Kestävyysurheilu.fi – sivusto, jolta löytää monipuolisesti uutisia liittyen kestävyysurheiluun.

Ultrajuoksu.fi – suomalainen ultrajuoksuportaali, joka on hyvin kartalla, mitä tällä hetkellä ultrajuoksussa tapahtuu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

KAUPALLISET TOIMIJAT:

Esport – ykköstreenauspaikka pääkaupunkiseudulla. Kuntokeskukset Aikatalossa, Tapiolan urheilupuiston metroaseman kupeessa, Mankkaalla ja Suomenojalla. Lisäksi Arenalla 400m sisärata.

Runner’s High – helsinkiläinen yritys, joka järjestää juoksutapahtumia ja tarjoaa juoksuvalmennusta.

 

Mainokset