Fashion Friday: Nike is blue now!

air-zoom-pegasus-35-running-shoe-kx9nzl.jpgNikella on tällä hetkellä juoksukengissä todella kova pöhinä päällä. Ensinnäkin heillä on laaja, loistava mallisto, mutta sen lisäksi värivalikoima on todella kattava. He monistavat nykyään uuden värityksen jokaiseen malliin, joten kuluttaja voi oikeasti valita sen kengän, minkä haluaa. Nyt tällä viikolla uutuutena on tullut todella voimakas sininen, joka on aika lähellä sähkönsinistä.

air-zoom-vomero-14-rVoi jopa ajatella, että uutta tossumallia ei kannata heti ostaa, jos se ensimmäinen lanseerausväri ei miellytä, sillä vähän ajan päästä tulee muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi Vomero 14 on sellainen tossu, josta tuli aluksi vain musta, sen jälkeen viininpunainen ja nyt on tullut hyvin nopeasti kolme väriä lisää eli harmaa, samanlainen kirkas punainen kuin mitä Vaporflyissa on ja nyt tämä sininen. Toki tämä sininen tuli myös Zoom Fly Flyknitiin, Pegasus 35:een ja Pegasus Turboonkin, joten jos sininen kiinnostaa, niin tuosta valikoimasta on kyllä helppo valita.

zoom-pegasus-turbo-rMinusta tämä sininen on todella tyylikäs, mutta tarpeeksi kirkas siinä mielessä, että niitä voi käyttää yhdessä mustien housujen kanssa. Väri on myös siinä mielessä hyvä, että se on siistinnäköinen niin salilla kuin kesähelteissä shortsien kanssa valoisalla kelillä, mutta toisaalta kivannäköinen nyt talven pimeissäkin keleissä, eikä siinä likakaan valtavasti näy. Erinomainen väri.

zoom-fly-flyknit-Btw, jos tämäkään ei riitä, niin Nike Vaporfly 4% Flyknit tullaan myös näkemään sinisenä lähiaikoina. Siitäkin olen nähnyt jo kuvan, mutten sitä tähän viitsi laittaa. Rehellisyyden nimissä nyt myynnissä oleva kirkkaan punainen sopii paremmin kisakäyttöön.

Tällä hetkellä nämä kaikki ovat myynnissä Niken nettisivuilla, mutta eiköhän niitä kohta kaupoissakin näy.